Haberler

Kripto Para Pİyasasında Bu Hafta Takip Edilmesi Gereken Gelişmeler!

Bitcoin uzun süredir belirli bir fiyat aralığında akümüle olurken, yatırımcılar lider kripto para biriminin hangi yolu izleyeceğini belirlemek için büyük uluslararası önemli gelişmelere odaklanıyor.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Lider Bitcoin son dönemlerdde 45 bin dolar seviyesinin üzerinde uzun süreli tutunadı ve  aynı şekilde 35.000 dolar seviyesinin de altına inmedi.  Bu aralıkta hareketklerini sürdürmeye devam eden Bitcoin için kırılımın hangi yöne olacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Bu hafta da başta ABD’deki enflasyon rakamları açıklaması olmak üzere önemli gelişmeler yaşanacak. İşte bu hafta kripto para piyasasını yakından ilgilendiren  dört önemli gelişme…

ABD’de Enflasyon Rekor Sevieye Yolunda

Salı günü ABD’de enflasyon rakamları açıklanacak. Tahminlere göre yıllık enflasyonun yüzde 8,40’a ulaşması bekleniyor. Daha önce açıklanan rakam ise yüzde 7.90 seviyelerindeydi. Kripto para piyasası, Bitcoin’in enflasyon verilerine hızlı tepki verdiğini ve genellikle yükseliş eğiliminde olduğunu zaten daha önce tecrübe etmişti.

Paris Blockchain Week

Piyasa, 13 ve 14 Nisan tarihlerinde Paris Blockchain Week etkinliğini izleyecek. Binance CEO’su Changpeng Zhao, Ripple CEO’su Brad Garlinghoouse, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried ve Algorand kurucusu Silvio Micali konuşmacılar arasında. Panellerde Solana, Sandbox, Ocean Protocol, Astar Network, BNB Chain, NEAR, Celsius ve Hedera’dan proje yöneticileri olacak.

Kripto İle İlgili Dev Şirketlerin Bilonçusu Açıklanıyor

Birkaç büyük şirketin bilanço tabloları önümüzdeki hafta açıklanacak. JPMorgan (Çarşamba), BlackRock (Çarşamba), Morgan Stanley (Perşembe), Goldman Sachs (Perşembe), Citigroup (Perşembe) ve Wells Fargo (Perşembe) hepsi yakından izlenmesi gerekiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.