Altcoin HaberleriHaberlerNFT Haberleri

Tron İle NFT Cüzdanı Talken Ortaklık Kurdu! TRX Fiyatı Nasıl Etkilenecek?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kore merkezli çoklu blok zinciri NFT cüzdanı Talken, mekanizmalarını Tron’un (TRX) akıllı sözleşmelerine uygulamak için çalışmalara başladı. Bugün yapılan açıklamada Tron ve Talken, bir NFT meta veri tabanı oluşturmak için ortaklık yapacağını duyurdu.

Talken’in enstrümanları Tron‘da (TRX) yayınlanıyor

Gün içinde yapılan bir basın açıklamasına göre, Tron Foundation’ın akıllı sözleşme platformu Tron (TRX), değiştirilemez tokenler (NFT‘ler) alanında bir başka üst düzey proje olan Talken ile ortaklığa girdi.

Talken, birinci derslik bir kripto para birimi ve blok zinciri merkezi olan Güney Kore’de değiştirilemeyen tokenler (NFT) için bir numaralı çoklu blok zinciri ekosistemidir.

Tron ve Talken içinde süregelen bu ortaklık, projelerin her türden NFT için kapsayıcı ve demokratik bir pazar oluşturulmasında ortaklık yapmasına izin verecek. Ayrıca dijital sanatçılara yaratıcılıkları için çağdaş araçlar ve hizmetler sunmak için  tasarlandı.

Ayrıca Talken, NFT merkezli tecim ve varlık yönetimi için bir platform görevi görecek. Talken’in vasıta ekibi, kullananların kendi mahalli cüzdanı vesilesiyle NFT’leri basmasına, depolamasına, takas etmesine ve geçirme etmesine olanak tanıyor.

Öte taraftan Talken, çeşitli uzmanlık seviyelerine sahip NFT meraklıları için tek duraklı bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Tron (TRX) Nedir ve Nasıl Çalışır?

Ortak Markalı NFT Serisi Geliyor1

Talken’in geniş ve tutkulu topluluğu, Tron‘un akıllı sözleşmeleriyle emek verme fırsatı yakaladıklarından dolayı coşku duyuyor. Öyle ki Talken, Tron (TRX) kullanıcılarına benzersiz ortak markalı değiştirilemez token’lar (NFT’ler) sağlayacak. Bu koleksiyon, Talken ve Tron arasındaki işbirliğine özel olarak tasarlanacak.

İki taraf içinde kurulan bu ortaklık, Talken’in pazar stratejisi geliştirme sürecinde Tron’a (TRX) odaklanıldığını teyit ediyor.

Tron (TRX) Güncel Durumu Nedir?

Tron’un mahalli kripto para birimi TRX günün erken saatlerinde 0.09 dolar bandında işlem görürken, yukarı yönlü bir fiyat hareketi ile 0.1058 dolar bandına kadar terfi etti. Tron (TRX) fiyatı son bir haftada averaj olarak %30 terfi etti.

Trx-Coinmarketcap
Trx-Coinmarketcap

Tron (TRX) fiyatındaki bu artış meydana getirilen ortaklıkla ilişkilendirilebilirken TRX fiyatı artışına devam edip etmeyeceği merak mevzusu. Kripto para birimi içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine nazaran son 24 saatte %4’ün üstünde yükselirken TRX 0.1029 dolar seviyesinde alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.