HaberlerAltcoin Haberleri

SEC’in Uniswap’ı Soruşturduğuna İlişkin Haberin Ardından UNI Düşüşe Geçti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

UNI, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nun (SEC) büyük merkezi olmayan borsa Uniswap‘ın geliştiricisini soruşturduğuna dair haberlerin ardından düşüşe geçti.

Wall Street Journal’ın “konuya yakın isimleri” işaret ederek bildirdiği üzere SEC, dijital varlık piyasasını ve merkezi olmayan kısmını derinlemesine incelemesinin bir parçası olarak Uniswap Labs‘ı araştırıyor.

WSJ’ye konuşan bir Uniswap Labs sözcüsü, “sektörü yöneten yasalara ve düzenlemelere uymaya ve herhangi bir soruşturmada onlara destek olacak düzenleyicilere informasyon sağlamaya emin olduklarını” söyledi.

Uniswap‘ın coini UNI’nin bugün %2 düşmesiyle 24 saatlik grafik fiyattta anı bir düşüş gösterdi. Şu anda  29.08 dolardan işlem görüyor. SEC ve Ripple davasına baktığımızda XRP fiyatı ilk olarak kısa bir düşüş yaşadıktan sonra ani bir düşüşe geçmişti.

Uni-Coinmarketcap
Uni-Coinmarketcap

 

Bu arada UNI bir haftada %15, bir ayda %39 değer kazanmıştır.

SEC Başkanı Gary Gensler geçen ay denetçilerin merkezi olmayan finans (DeFi) projelerini düzenlemeye çalışabileceğini belirttiği için bu fazlaca büyük bir sürpriz olmadı.

Ayrıca Komisyon kısa bir süre ilkin DeFi sektörünü seyretmek ve düzenlemek için blockchain analitik şirketi AnChain.AI ile ortaklık kurdu.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.