HaberlerAltcoin Haberleri

Popüler Analistin 2022’de Büyük Artış Beklediği Altcoin’ler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Popüler kripto para analisti Jason Pizzino, 2022’nin ilk 3 ayında bu 5 altcoin’de büyük artış beklediğini takipçileriyle paylaştı.

Curve Dao Token (CURVE)

Listesindeki ilk altcoin, istikrarlı paralar için merkezi olmayan bir değişim olan Curve Finance‘in yönetim token’ı olan Curve Dao Token (CRV) yer alıyor. Pizzino, 244.000 abonelerine CRV‘nin Bitcoin grafiğinde yükseliş gördüğünü söyledi.

Analistin CRV ile ilgili yaptığı açıklamalar şu şekilde;

“The Sandbox gibi pump’lanacak mı? Muhtemelen hayır, çünkü vizyon, heyecan, umutlar ve hayallerin bir NFT/oyun/metaverse projesinde olduğu gibi bir DeFi projesine yerleştirilebileceğini düşünmüyorum… Ancak böyle bir grafikte bu kadar sıkı bir şekilde sarılmış bir şeyde elde edilecek bazı büyük kazanımlar olduğunu düşünüyorum.”

CRV fiyatı, yazının kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %6.68’lik bir düşüşle 4.84 dolardan işlem görüyor.

Polygon (MATIC)

Pizzino’nun listesindeki ikinci altcoin, blockchain ölçekleme çözümü Polygon için yerel kripto para birimi olan MATIC yer alıyor. Analist, genel kripto anlatısının Ethereum’a (ETH) kayması durumunda Polygon’un bu seviyelerden çok daha fazlasına ulaşacağın öngördüğünü belirtiyor.

MATIC, yazının kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %0.35’lik bir artış kaydetti ve şu anda 2.00 dolar seviyesinde işlem görmektedir.

Terra (LUNA)

Popüler analist,listesinde üçünü sırayı akıllı sözleşme platformu Terra‘nın yerel kripto para birimi olan LUNA‘ya verdi. Ancak Pizzino, CRV ve MATIC öngörüsünde LUNA’dan daha iyimser olduğunu belirtti.

LUNA, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla %12.05’lik bir artış kaydetti ve popüler şaka para birimini geride bıraktı. Popüler altcoin içeriğin kaleme alındığı sırada 63.28 dolardan işlem görüyor.

Stacks (STX)

Analistin listesindeki dördüncü altcoin, açık kaynaklı bir blok zinciri ağı ve Bitcoin geliştirici projesi olan Stacks‘ın yerel varlığı olan STX yer alıyor. Pizzino, Stacks’ın şimdiden patlak verdiğini ve yakın vadede büyük değer artışları yaşayacağını  belirtti.

“Tüm zamanların en yüksek seviyelerinde kaldığını görmek istiyorsun… Metaverse kadar büyük olacaklar mı? Zaten öyle düşünmediğimi söyledim. Ama bu çeyrekte veya gelecek çeyrekte hareket edecek bir şeye bakmak istiyorum. Çünkü daha büyük sermayeli metaverse kripto para birimlerinden emin değilim, çünkü hamlelerini yapmış olabileceklerini düşünüyorum.”

STX, gün içinde yaklaşık %9.20 düşüşle 2.62 dolardan işlem görüyor.

THORChain (RUNE)

Pizzino‘nun listesindeki son altcoin ise, farklı blok zincirleri arasında varlıkların güvenli ve ucuz transferini kolaylaştırmayı amaçlayan bir blok zinciri platformu olan THORChain’in yerel kripto para birimi RUNE’dir.

Analist, RUNE’nin Bitcoin‘e (BTC) karşı daha yüksek düşüşler ve daha yüksek zirveler yaptığını belirtiyor. Analist, varlığın “şu anda en güçlü oyuncu” olduğu için Ethereum’u da geride bırakması gerektiğini söylüyor.

RUNE, içeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre son 24 saatte %4.57’lik düşüşle 10.64 dolardan işlem görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.