NFT HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Türk İlaç Firması Abdi İbrahim, Metaverse’e Adım Attı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Türk ilaç firması Abdi İbrahim, metaverse’e adım attı. Son yıllarda öne çıkan bir teknoloji haline gelen NFT ve metaverse alanında birçok işletme çalışmaya başlamıştır. Teknolojik gelişmeler ve gündem açısından geride kalmak istemeyen şirketler, NFT ve metaverse sektörlerine yatırım yapıyor gibi görünüyor. Dünyadaki şirketlerin yanı sıra Türkiye’deki şirketler de bu sektörde faaliyet göstermek için hazırlıklara başladı.

Abdi İbrahim, Decentraland’da Yerini Almaya Hazırlanıyor

 Türk İlaç Firması Abdi İbrahim, Metaverse'E Adım Attı!
Türk İlaç Firması Abdi İbrahim, Metaverse’E Adım Attı!

Ocak ayında ilk NFT koleksiyonu “The Journey of Healing”i piyasaya süren Türk ilaç şirketi Abdi ibrahim, metaverse dünyasına girdiğini açıkladı.

Abdi İbrahim, NFT dünyasını kucaklayarak Türk ilaç firmaları arasında bir ilki gerçekleştirerek metaverse dünyasına girdi. ‘The Journey of Healing’ başlıklı NFT koleksiyonunun ardından metaverse’deki yerini almaya hazırlanıyor.

Abdibrahim, kurum içi etkinlikler düzenleyecek bölümlerden oluşan popüler metaverse platformu Decentraland‘ın yapısını önümüzdeki aydan itibaren kullanmayı planlıyor.

Ayrıca şirket, ilk olarak NFT koleksiyonlarını Decentraland platformunda sergileyecek.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.