Blockchain HaberleriHaberlerMetaverse Haberleri

Tuzla Belediye Başkanından Metaverse Açıklaması!

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Metaverse Açıklamalarında Bulundu.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tuzla Belediye Başkanından Metaverse Açıklaması. Hemen hemen her alanı ilgilendiren metaverse dünyası, Türk siyasi partilerinin gündeminde hâlâ yer alıyor. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı metaverse sorgusuna bu kez konuyla ilgili düşüncelerini aktardı.

Geçen Ocak ayında Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “Başkan Gençlerle Buluşuyor” programı kapsamında gençlerle metaverse hakkında konuşmuş ve Blockchain tabanlı yeni bir uygulama geliştirdiklerinin müjdesini vermişti.

Youtube sayfasını üzerinden  takipçilerinin sorularını yanıtlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Metaverse hakkında olan soruları da yanıtladı.

Metaverse İle İlgili Gelen Soruları Cevapladı

Tuzla Belediye Başkanından Metaverse Açıklaması!
Tuzla Belediye Başkanından Metaverse Açıklaması!

“Metaverse’de arsa satın almayı düşünüyor musunuz? ” ,“Tavsiye ediyor musunuz?” sorusunu yönelten Bir takipçisine yanıt olarak Başkan Yazıcı, şunları söyledi: “”Şu anda arsa satın almadım” şeklinde soruya cevap verdi.

“Tavsiye ediyor musunuz?” sorusuna ise şu yanıtı verdi:

Risk sermayeniz var ise bu risk sermayenizi kullanmanızı tavsiye ederim. Ama risk sermayeniz yoksa sadece hayatınızı idame ettiriyorsanız ya da hayatınızı garanti altına almak için birikim oluşturuyorsanız metaverse’e girip bazı şeyleri riske atmamakta fayda var. Dikkatli olmak lazım. Altyapısı sağlam, gelecek vadeden projelerden alınabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.