Altcoin Haberleri

Twitter Kripto Cüzdan Planını Durdurunca DOGE Fiyatı Sert Düştü

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en popüler sosyal medya uygulamalarından Twitter, geçtiğimiz günlerde ünlü milyarder Elon Musk tarafından satın alınmıştı. Kripto para destekçisi ve Doge Father olarak bilinen Elon Musk’ın bu hamlesi, doğal olarak Dogecoin topluluğuna ciddi bir kazanç sağladı. Dogecoin’e olan ilgisiyle bilinen Elon Musk’ın Twitter’a kripto para ödemelerini entegre edeceğini düşünen yatırımcıların DOGE’a olan ilgisi arttı.

DOGE Fiyatında Rekor Yükseliş

Dogecoin Manset

Twitter’a kripto para cüzdanı entegre edileceği ve ödemelerin de Dogecoin kullanılarak yapılacağı iddiaları topluluğu heyecanlandırdı. Bu ihtimal üzerine parabolik bir yükseliş yaşayan DOGE, son günlerde yüzde 160’tan fazla değer kazanmıştı. Bu konuyla ilgili son haberlere göre Twiiter’ın kripto para cüzdan planlarını şimdilik askıya alması piyasada ters yönlü hareketi tetikledi.

Platformer Yazarı DOGE Yatırımcısını Üzdü

Platformer yazarı Casey Newton tarafından kaleme alınan yazıda, Twitter’ın şimdilik kripto para cüzdan planını askıya aldığı belirtildi. Bu konuda Elon Musk veya Twitter yönetiminden resmi bir açıklama olmasa da bazı kaynaklara dayandırılan bu haberin doğru olduğu düşünülüyor.

Söz konusu haberin kripto para basınında ve sosyal medyada hızla yayılmasından sonra DOGE fiyatında sert düşüş görüldü. Kripto para piyasası genelinde toparlanma sinyalleri görülürken DOGE piyasadan negatif ayrıştı. Twitter’ın kripto para cüzdanını henüz gündemine almadığı haberinin etkisiyle Dogecoin fiyatı yaklaşık yüzde 5 oranında geri çekilme yaşadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.