Haberler

ABD’li Kripto Para Borsası Üçüncü Çeyrek Bilançosunu Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para şirketlerinin zor bir dönemden geçtiği ayı piyasası ortamında üçüncü çeyrek bilanço raporları yayınlanmaya başladı. ABD merkezli en büyük kripto para borsası olan Coinbase Exchange, üçüncü çeyrekteki gelir durumunu açıkladı. Dev borsanın gelirleri, beklentilerin altında kaldı. Kripto para borsası, üçüncü çeyrekteki gelirlerinin 590 milyon dolar olduğunu duyurdu. Analistler ise bu dönemde borsanın 641 milyon dolar seviyesinde gelir elde edeceğini tahmin etmişti.

Coinbase Borsası Zor Dönemi Henüz Atlatamadı

Coinbase

Coinbase kripto para borsasının açıkladığı bilanço rakamlarına göre MTU’lar için 7.7 milyon tahmine rağmen 8.5 milyon sonucu çıktı. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, gelecek yılın borsa açısından oldukça zor geçeceğinin belirtilmesi dikkat çekti. Borsa analistleri, önümüzdeki yıl makroekonomik rüzgarların devam edeceğini ve muhtemelen daha da yoğunlaşacağına vurgu yaptı.

Dev Borsanın Bilançosu Beklentileri Aşamadı

Döviz hacimleri son iki yılın en düşük seviyesinde yer alan Coinbase borsası bu yüzden üçüncü çeyrekte düşük bir performans bekliyordu. Bununla birlikte MTU’lar ikinci çeyrekte 9 milyonken, ilk çeyrekte 9.2 milyondu. MTU, 28 günlük süre içinde platformda en az 1 kere işlem yapan perakende kullanıcı olarak tanımlanıyor. Raporda yer alan MTU’lar çeyrek boyunca her ayın ortalamasıdır. Coinbase borsasının sene başından bu yana ortalama 9.2 milyon kullanıcıdan 8.5 milyon ortalama kullanıcıya düşmesi dikkatlerden kaçmadı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.