Bitcoin Haberleri

Bloomberg’in baş emtia stratejisti Bitcoin tahmininden geri dönmüyor: 100 bin dolar hedefine ulaşacak

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bloomberg baş emtia stratejisti Mike McGlone, bir kez daha Bitcoin (BTC) adına pozitif tahminleri ile dikkatleri çekmeyi başardı. Ünlü analist, daha önce Bitcoin adına dile getirdiği Bitcoin fiyat tahminlerinde belirttiği “iyimser” seviyelerle dikkatleri çekmişti. Öte yandan McGlone, henüz 2021 boğa sezonu başlamamışken ve birçok kişi için Bitcoin’in 50 bin dolar seviyelerini görmesi “hayal” bile değilken, Bitcoin’in 50 bin dolara ulaşacağını söyleyerek başarılı bir tahminde bulunmuştu. Bu başarılı tahminini daha sonrasında 100 bin dolar olarak güncelleyen McGlone, piyasadaki devasa geri çekilmeye rağmen tahmininin arkasında durduğunu gösterdi.

MIKE MCGLONE FİNANS PİYASALARINI VE FED’İ DEĞERLENDİRDİ

Mike Mcglone

Katıldığı bir yayında geleneksel finans piyasalarından ve kripto para piyasalarında söz eden ve değerlendirmelerde bulunan Mike McGlone, petrol ve altın piyasasına ilişkin fikirlerini dile getirdi. Öte yandan ABD Merkez Bankası’nın (Fed) parasal sıkılaştırma adımlarına da değinen McGlone, mevcut piyasa şartlarının 1929 krizine benzer bir senaryoya doğru gittiğini öne sürdü. McGlone, Fed’in artık eskisi gibi parasal gevşeme adımları atamayacağını, çünkü dersini aldığını öne sürdü. Ünlü analist, açıklamalarının ardından Bitcoin tahminine ilişkin konuştu.

MCGLONE’A GÖRE BTC 100 BİN DOLAR HEDEFİNE ULAŞACAK

Daha önce Bitcoin’in 100 bin dolar seviyesine ulaşacağını söyleyerek dikkat çeken McGlone, bu tahmininin arkasında olduğunu gösterdi. Ünlü analiste göre Bitcoin, 5 ile 10 yıl içerisinde 100 bin dolar seviyesine ulaşacak. McGlone, Bitcoin’in bu hedefe ulaşmasındaki itici gücün ise sınırlı arzının olması ve artacağını düşündüğü benimseme olacağını öne sürdü.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.