Haberler

Twitter’da Kripto Krizi Büyüyor! Bölüm Başkanı İstifa Etti

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para destekçisi Elon Musk tarafından satın alınan Twitter, işten çıkarma haberleri ile gündemi meşgul etmeye başladı. Dünyanın en zengin iş insanlarından Elon Musk, sosyal medya devini satın aldıktan sonra çeşitli kriz haberleriyle dikkat çekti. Twitter yönetim ekibinde değişikliğe giden ünlü milyarder çok sayıda personele kapıyı göstermesi ile tepki çekmişti. Son olarak Twitter’ın kripto bölümü başlanı Tess Rinearson’un sosyal medya devindeki işini sonlandırdığı öğrenildi.

Twitter’daki Değişim Devam Ediyor

Elon Musk Twitter

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, ünlü milyarder Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra yönetim krizine girdi. Tesla ve SpaceX gibi popüler şirketlerin CEO’su Elon Musk, sosyal medya devinde işten çıkarmalarla tepki topladı. Twitter’da daha düzenli ve sistematik bir yönetim isteyen Elon Musk, çalışma şeklini ve saatlerini değiştirdi. Yıllardır devam eden iş düzeninde yapılan ani değişiklik, birçok önemli ismin Twitter’dan ayrılmasına yol açtı. Bu isimlere son olarak kripto bölüm başkanı Tess Rinearson da katıldı.

Kripto Bölüm Başkanı İşi Bıraktı

Dünyanın en zengin insanı olan Elon Musk, 44 milyar dolar ödeyerek satın aldığı Twitter için düğmeye bastı. Şirkette çalışma sistemini baştan sona değiştiren ve personele “ya daha fazla çalışırsınız ya da 3 maaşınızı alıp gidersiniz” resti çeken Elon Musk tepki toplamıştı. Bloomberg’in haberine göre şirketten ayrılan ünlü isimler arasına kripto bölüm başkanı Tess Rinearson adı yazıldı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.