HaberlerAltcoin Haberleri

Elon Musk’tan Dogecoin Vakfı Yalanlaması!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Geçtiğimiz aylarda Tesla CEO’su Elon Musk’ın, Dogecoin Vakfının danışma kuruluna katıldığı ile ilgili bazı iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddialara benzer bir başka iddia ise Musk tarafından görevlendirilen birinin Dogecoin Vakfına hukuk danışmanlığı vereceğiydi. Söz konusu iddiaların ardından Musk, bu konuyla ilgili net açıklamalarda bulundu.

Elon Musk’tan Yalanlama

Tesla CEO’su Elon Musk, aile ofisinin başkanı Jared Birchall‘ın tekrardan kurulan Dogecoin vakfının danışma kurulunda bulunduğunu yalanladı. Elon Musk kısa süre önce yapmış olduğu açıklamada ne Birchall’ın ne de ortaklarından herhangi birinin Dogecoin vakfıyla ilgisinin olmadığını söylüyor. Dogecoin (DOGE) topluluğu ise bu açıklamayı büyük bir şaşkınlıkla karşıladı. Çünkü vakıf daha önce yaptığı açıklamada Birchall’ın hukuk konusunda destek olmak için danışma kuruluna dahil edildiğini söylemişti.

Dogecoin Vakfı, Birchall, Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin ve Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus’un danışma kuruluna katılmasıyla tekrardan faaliyete geçtiğini duyurdu. Bu duyuruda direkt olarak Birchall adı resmi açıklamada geçiyordu. Musk’ın sağ kolunun yönetim kuruluna eklenmesi başlangıçta herhangi bir şüphe uyandırmadı ve Dogecoin topluluğu tarafınca büyük bir coşkuyla karşılandı. Hatta birçok yatırımcı Elon Musk’ın Dogecoin’i daha ileriye götürmek için hukuki düzenlemeler kısmında direkt müdahil olduğu yorumunu bile yaptı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.