Haberler

Kriptolar Yükselişe Geçecek Mi? Elon Musk’tan Coşturan Paylaşım

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

En büyük kripto para birimi Bitcoin (BTC), yaklaşık 1 yıldır düşüş trendinden çıkmayı başaramadı. Geçen sene Kasım ayında 68 bin dolar fiyat seviyesine ulaşarak tüm zamanların en yüksek seviyesine gelen Bitcoin, ayı piyasasının olumsuzluklarını yaşıyor. Bitcoin’deki kayıplar yüzde 75’e kadar ulaşırken pek çok kripto para şirketi bu süreçte iflas bayrağını çekti. Yatırımcılar BTC ve kriptolarda dip seviyelerin gelip gelmediği ve ayı piyasasının ne zaman biteceğini merak ediyor. Bu konuda çarpıcı bir paylaşım yapan Tesla ve SpaceX CEO’su Elon Musk yine gündem oldu.

“Bitcoin Başaracak Ancak…”

Bitcoin Dusus

Kripto paralara verdiği destekle bilinen Elon Musk, sosyal medya hesabından ilgi çekici paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü milyarder, son zamanlarda Dogecoin (DOGE) hakkında açıklamalar yapsa da bu sefer gündemine lider kripto para birimi Bitcoin’i taşıdı. Sosyal medyadaki “Bitcoin bir yıl önce 69 bin dolardı, şimdi 16 bin dolar… Başka bir yılda nerede olacak?” Bitcoin bence iyi olacak.” paylaşımlarına yanıt veren Musk, BTC hakkında olumlu konuştu.

Bitcoin’in önünde sonunda yükselişe geçeceğini ima eden Elon Musk, “Bitcoin başaracak, ancak uzun bir kış olabilir.” yorumunu yaptı. BTC ve DOGE destekçisi Musk, bu paylaşımı ile kripto kışının bir süre daha devam edebileceğini düşünüyor. Haberin kaynağı Elon Musk’ın paylaşımıdır. Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.