HaberlerAltcoin HaberleriKripto Para Birimleri

Ultra Lüks Arabalarda Shiba Inu, Ödeme Yöntemi Olarak Kabul Görüyor!

Travala'da Shiba Inu artık Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, McLaren, Aston Martin ve Bugatti gibi süper lüks araçları kiralamak için kullanılabilecek.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ultra lüks arabalarda Shiba Inu, ödeme yöntemi olarak kabul görüyor. Shiba Inu hala bir ödeme şekli olarak kabul ediliyor.

Travala’da Shiba Inu artık Ferrari, Lamborghini, Rolls-Royce, McLaren, Aston Martin ve Bugatti gibi süper lüks araçları kiralamak için kullanılabilecek.

Kripto para dostu bir seyahat hizmeti olan Travala, ilk olarak geçen yılın Aralık ayında Shiba Inu kripto para birimi için destek uygulayarak kullanıcıların SHIB kullanarak ödeme yapmasına izin verdi. SHIB ayrıca uçuşlar, oteller ve tatil paketleri dahil olmak üzere sitede üç milyondan fazla seyahat ürünü rezervasyonu yapmak için kullanılabiliyor.

SHIB Kabul Görmeye Devam Ediyor

Shiba Inu, seyahat işinde popülerlik kazanıyor. Daha önce bildirildiği gibi, bir bilet ve otel rezervasyon aracı olan XcelTrip, SHIB’yi bir ödeme seçeneği olarak ekleyerek SHIB sahiplerinin seyahatlerini planlamalarına ve en sevdikleri meme kripto para birimini kullanarak tam ödeme yapmalarına olanak tanıyor. XcelTrip’e göre kullanıcılar artık SHIB kullanarak 70’den fazla ülkede 2,3 milyon otel, 450’den fazla havayolu şirketi ve araç kiralama rezervasyonu yapabilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.