Ethereum Haberleri

Ünlü analist Ethereum için yükseliş seviyesini açıkladı, uzak durulması gereken altcoin konusunda da uyardı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında son günlerde tüm gözler doğal olarak piyasa değeri ile en büyük kripto para birimi Bitcoin’e (BTC) çevrildi. Ancak Bitcoin’in yanı sıra Ethereum (ETH) da altcoin piyasası üzerinde belirleyici etken görevi görmeye devam ediyor. Bu nedenle analistler, Ethereum’a odaklanmaya devam ederken, ünlü analist Altcoin Sherpa da odağına Ethereum’u aldı. Altcoin Sherpa, Ethereum’un bir sonraki büyük hamlesine hazırlandığı tahmininde bulunurken, bir altcoin adına da yatırımcıları uyardı.

ANALİST BNB KONUSUNDA UYARDI

Altcoin Sherpa

Anonim kripto para analisti Altcoin Sherpa, Twitter’da takipçilerini ve genel olarak kripto para yatırımcılarını, yakın zamanda hack saldırısına uğrayan Binance Coin (BNB) konusunda uyardı. Hack saldırısından sonra 110 milyon dolar değerinde çalınan BNB’nin şu an için doğru zamanda olmadığını iddia eden analist, ayrıca BNB teknik verilerinde de güven veren göstergelerin olmadığını iddia etti. Olayın etkilerinin devam ettiğini ifade eden analist, “Bunun (BNB) ticaretini yapmamak şu an için en iyisi” dedi.

“BUNDAN SONRASI İÇİN HİÇBİR FİKRİM YOK”

Öte yandan asıl olarak lider altcoin Ethereum’a (ETH) odaklanan Altcoin Sherpa, ETH’nin bir sonraki yükselişi için Kasım ayından önce 1.500 dolar seviyesinin üzerinde bir noktaya geleceğini iddia etti. Analist, ETH bu güçlü bölgenin üzerine çıktıktan sonra ne yapacağını bilmediğini de açıkça ifade etti ve açıklamasında, “ETH’de hala buraların görece bir dip olduğunu ve bir sonraki büyük hareketin 1.500 dolar üzerinde olacağını düşünüyorum. Ancak sonrası hakkında hiçbir fikrim yok” dedi.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.