HaberlerBitcoin HaberleriEthereum Haberleri

İl Capo’dan Bitcoin ve Ethereum Yorumu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para evreninin popüler analisti olan il Capo of Crypto, Bitcoin ve Ethereum’u değerlendirdiği açıklamasında, hafta sonuna ilişkin düşüncelerini paylaştı. Analist, Bitcoin’in kısa süreliğine 41.000 doların altına düştüğünü ve bu yazının yazıldığı sırada 41.600 dolar seviyesinde olduğunu belirtti. BTC için 40.000 dolar ile 41.000 dolar arasındaki bölgenin büyük bir destek alanı oluşturduğunu ve bu bölgenin altında güçlü bir talep olduğunu ifade etti.

Analistlere göre, altcoinler düşüş öncesi son bir ralli için oldukça uygun durumda görünüyorlar.

Image 20
İl Capo'dan Bitcoin Ve Ethereum Yorumu! 3

Ethereum hakkında konuşan bir analist, ilginç bir şekilde ETH için boğa lehine görüşlerini paylaştı. Analiste göre ETH, 2.500 dolar ile 2.600 dolar arasındaki direnç bölgesine ulaştı ve buradan bir reddedilme yaşadı. il Capo of Crypto, piyasanın geri kalanı ile birlikte şu anda destek noktasından sıçrama yapan ETH için boğa lehine trendin zarar görmediğine inanıyor.

Bir analist, ETH fiyatının 2.800 dolar seviyesine kadar çıkabileceğini iddia etti. Fakat, eğer fiyat 2.430 doların altına düşerse, analiste göre ayılar lehine bir doğrulama düşünülebilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.