HaberlerNFT Haberleri

NFT Satışlarında Büyük Düşüş!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Birkaç büyük satışı beraberinde  getiren çalkantılı bir senenin ilk yarısından sonra, Eylül ayına ilişik veriler non-fungible token (NFT) piyasasının bir kez daha satış ve ilgi açısından bir düşüş aşamasına girdiğini gösteriyor.

Satış sayısı, değeri, aktif cüzdan sayısı, alıcılar ve satıcılar bu ay sert bir halde düştü.

Örneğin nonfungible.com verilerine gore haftalık satış sayısı 30 Ağustos ile 9 Eylül içinde %78 düşerek 29.897’ye ulaştı. Diğer metrikler de benzer bir yol izledi.

Satış Sayısı

Satış Sayısı
Satış Sayısı

Dolar bazında satış

Dolar Bazında Satış
Dolar Bazında Satış

Benzersiz Alıcılar

Benzersiz Alıcılar
Benzersiz Alıcılar

Benzersiz Satıcılar

Benzersiz Satıcılar
Benzersiz Satıcılar

Aynı zamanda, Ağustos ve Eylül aylarının başlangıcında NFT‘lere duyulan ilgi Google’da artış gösterdi ve hatta Ethereum (ETH) için meydana getirilen aramaları geride bıraktı. Bununla birlikte Eylül ayının ilk dört gününden sonrasında bu kıymet de düşüş trendine girdi.

Ethereum-Nft
Ethereum-Nft

Kullanıcıların NFT’lere ve ETH’ye olan ilgileri karşılaştırıldığında, Japonya, Güney Kore, Tayland, Vietnam ve Filipinler, Google kullanıcılarının ETH’den daha sık NFT’ler hakkında arama yapmış olduğu ülkeler içinde yer ediniyor. Bununla birlikte ethereum, Asya haricinde bilhassa Avrupa, Kuzey ABD, Güney ABD ve Avustralya’da çevrimiçi arama kayıtları açısından NFT’leri geride bırakıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.