HaberlerAltcoin Haberleri

Ripple (XRP) ve Avalanche (AVAX) Fiyatında Son Durum!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Yaklaşık 3 haftadır güzel bir performans sergileyen Kripto para piyasası, bu performansını devam ettirmenin peşinde. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) ATH seviyesine ulaşmak için mücadele verirken bazı popüler altcoin‘lerde de artışlar yaşanıyor. Ripple (XRP) ve Avalanche (AVAX) fiyatında son durum nedir? Gelin birlikte inceleyelim.

Ripple (XRP) Fiyat Analizi

Hacmi bakımından en büyük ilk 10 kripto para birimi arasında yer alan Ripple (XRP),  geçtiğimiz hafta hızlı bir artış başlattı ve fiyatını 1.22 dolar seviyesine kadar taşıdı. Sonrasında bir geri çekilme yaşayan XRP, 1.07 dolar seviyesine kadar geriledi.

Geçtiğimiz gün ise fiyat 1.17 dolar seviyesine kadar tekrardan toparlanmayı başardı. Öte taraftan şu anda piyasada bir düşüş hakim ve XRP fiyatı düşüş yaşıyor.

Xrpusdt
Xrpusdt

Popüler altcoin Ripple (XRP), İçeriğin kaleme alındığı an sırada son 24 saatte %1.5’lik düşüş yaşarken 1.14 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Avalanche (AVAX) Fiyat Analizi

Geçtiğmiz ayın çok konuşulan kripto para birimlerinden Avalanche (AVAX), dün akşam saatlerinde yeni bir artış başlattı. Popüler altcoin 56 dolar seviyelerinden hızla artış kaydetti ve 61 dolara ulaştı. Ancak piyasadaki genel düşüş AVAX‘ı da etkiledi ve fiyatta küçük bir geri çekilme gerçekleşti.

Piyasa değeri bakımından 16. sırada yer edinen popüler altcoin, sabah saatlerinden yeni bir düşüş başlattı ve 56 dolara kadar çekildi.

Xrpusdt
Xrpusdt

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla AVAX, son 24 saatte %0.66 düşüşle 58.10 dolardan alım satım işlemi görmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.