Altcoin HaberleriHaberler

Cardano (ADA), Ethereum (ETH) İle Yarışabilecek Mi?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano (ADA) Kurucusu Charles Hoskinson kısa süre önce yapılan  soru ve yanıt etkinliğine katıldı. Cardano (ADA) ağınıngelişimiyle ilgili soruların yanında güzel bir soru da geldi. Etkinlikte bulunan bir izleyici “Ethereum varken şansınız var mı?” sorusunu yöneltti. Charles Hoskinson bu soruya oldukça detaylı bir yanıt verdi. Peki Cardano (ADA) hedeflediği seviyeye ulaşabilecek mi?

Cardano (ADA)

Charles Hoskinson bu etkinlikte birçok soruya muhatap oldu. Bunlarından biri ağın niçin belirlenen tarihte yükseltilemediği oldu. Cardano (ADA) kurucusu ise şunları söylemiş oldu:

“İşleri aceleye getirmenin asla kimseye faydası yok, altta yatan teknoloji oldukca karmaşık ve biz işimizi sıfır risk ile yapmak istiyoruz. Poly Network’e neler bulunduğunu gördünüz. Her şeyi elinize yüzünüze bulaştırdığınızda insanların 600 milyon doları yok olabiliyor”.

Elbette Hoskinson açıklamasında oldukça haklı, pekçok heyecanlı DeFi geliştiricisinin geride kalmamak için önemli güvenlik protokollerine öncelik vermeden yayına başladığı biliniyor. Bunların birçoğu güvenlik zafiyetleriyle hizmet vermeye başladığı için siber saldırılara maruz kaldı. Blockchain alanında yetişmiş insan sayısının azlığı ve piyasanın sunmuş olduğu fırsatlar girişimcileri buna itiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Cardano (ADA) Nedir? Cardano Tarihsel Gelişimi

Cardano (Ada)
Cardano (Ada)

Cardano (ADA), Ethereum (ETH) İle Yarışabililir Mi?

Etkinliğin en can alıcı sorusu bu olabilir. Ethereum (ETH) dApp ve DeFi ekosisteminde oldukca ciddi bir büyüklüğe ulaştı. Dünya genelindeki neredeyse tüm token projeleri bu ağda işlem görüyor. Bu mevzuya Hoskinson iddialı bir yanıt verdi.

“En büyük biziz diyorlar, evet en büyük sizsiniz. Dev bir okyanusun dibindeki gölette en büyük balık olduklarını iddia ediyorlar. Şu an çoğumuz küçük bir gölette savaşıyoruz fakat koca bir okyanus var”.

Cardano (ADA) kurucusu kısa süre içinde Bitcoin (BTC)’in 88.000 dolara ulaşacağını tahmin ediyor. Umarız Cardano (ADA) için öngördüğü tarihler şeklinde olmaz ve Bitcoin (BTC) 88.000 dolara ulaşır.

Hoskinson, mem coinlere son aşamada soğuk bakıyor ve onların ekosisteme zarar verdiğini düşünüyor. Katıldığı etkinlikte bu konuya da değinen Hoskinson, tüm bu biçim şeyleri aşmalıyız diyen meşhur geliştirici er ya da geç bunun olacağına inanıyor. Bu yaıznın kaleme alındığı an Cardano (ADA) fiyatı 2,89 dolar.

Elbette Hoskinson’un bu yorumları Dogecoin topluluğunu oldukça kızdıracak gibi duruyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.