Bitcoin HaberleriAltcoin Haberleri

Ünlü analistten çarpıcı LINK tahmini geldi: Yükseliş beklemek için çok makul bir altcoin

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında zorlu koşullar görülmeye devam ediyor. Her ne kadar kısa süreli yukarı yönlü ataklar zaman zaman görülse de Bitcoin (BTC) öncülüğünde piyasada genel olarak düşüş eğilimi hakimiyeti sürüyor. Piyasadaki negatif havanın dağılıp dağılmayacağına ilişkin beklentiler de gündeme gelirken, belirsiz koşullar arasında bazı analistler kimi altcoinlerin yükseliş sinyalleri verdiğini iddia ediyor.

“YÜKSELİŞ ÖNCESİ BTC HAKİMİYETİ YÜKSELMELİ”

Bitcoin 20 Bin Dolar Seviyesine Dayandi

Kripto para piyasasının ünlü analistlerinden Benjamin Cowen, Altcoin Daily ile gerçekleştirdiği röportajında Oracle servis sağlayıcısı Chainlink’e (LINK) dikkatleri çekti. Analist, LINK için yükseliş beklentisinde olduğunu dile getirdi ve LINK’in şu anda güçlü bir birikim aşamasında olduğunu, ayı piyasasında sona yaklaştıkça LINK’te yükseliş ihtimalinin artacağını iddia etti. Cowen öte yandan altcoinler genelinde yükselişler başlamadan önce de Bitcoin hakimiyetinin yukarı yönlü harekete geçmesi gerektiğini savundu. Cowen, “Ancak hakimiyet yükseldiğinde bile Bitcoin’den daha iyi performans gösteren birkaç altcoin olacağını söyleyebilirim” dedi.

“ORTAKLIKLAR YÜKSELİŞLERİ TETİKLEYEBİLİR”

Cowen, “Ayı piyasasının sonunda ve bir sonraki boğa koşusu öncesinde birikim aşamasında olduğu görülen LINK, takip etmek için çok makul bir altcoin” sözlerini dile getirdi. Cowen öte yandan Chainlink’in sonuncusu SWIFT olmak üzere birçok önemli ortaklık imzası attığını, LINK entegrasyonunun, ortaklıkların güvenli veri paylaşımını ve akıllı sözleşmeleri etkinleştirmesine olanak tanıdığını belirtti. Cowen’a göre atılan bu adımlar da olası LINK yükselişlerini tetikleyecek.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği tamamen bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.