HaberlerAltcoin Haberleri

Elon Musk’ın Dogecoin İsteğine McDonald’s’dan İlginç Cevap!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tesla CEO’su Elon Musk, McDonald’s’ın Dogecoin’i kabul etmesini istedi. McDonald’s ise bu isteği esprili bir dillle cevapladı.  Fast Food devi McDonald’s, Tesla CEO’su Elon Musk’a mizahi bir cevap vermesiyle tepkileri üzerine çekti.

McDonald’s’dan Elon Musk’a İlginç Cevap!

Elon Musk, Chicago’da bulunan McDonald’s’ın Dogecoin’i kabul etmesini istedi. Musk, bunun karşılığında televizyonda Happy Meal menüsü yemeye söz verdi.

Fast food devi McDonald’s, Musk’ın bu istediğine Tesla’nın “Grimacecoin”i kabul etmesi koşuluyla Dogecoin‘i ödemelerde kabul edeceklerini söyledi. Tabi bu mizahi göndermeden sonra çıkarılan Grimacecoin fiyatı uçuşa geçti.

Grimace
Grimace

Grimacecoin Nedir, Ne Zaman Piyasaya Girdi?

Grimacecoin’in fikir kaynağı, eski McDonald’s reklamlarına kadar izlenebilir. İlk olarak 1970’lerin başında McDonald’s reklamlarında ortaya çıkan mor insansı bir yaratık olan Grimace, bunun için ilham kaynağı oldu. İlk başta çocukların milkshakelerini alacak olan barışçıl dört kollu bir karakter olması planlandı. Ancak, QSR Magazine’e göre, McDonald’s baş yaratıcı sorumlusu Roy Bergold, “Evil Grimace”ın bu reklam standartlarıyla başarısız olduğunu çünkü çocuklar için çok korkutucu olduğunu belirtti. Bundan sonra artık reklam çalışmalarında kullanılmadı.

McDonald’s tweet’inden faydalankmak isteyen biri, bundan birkaç dakika sonra Binance Smart Chain‘de “Grimacecoin” adlı gerçek bir token üretti. Piyasa arzında hızlı bir artışa neden oldu. Saatler içinde, değeri düşmeden önce yüzde 261.000’den fazla arttı.

Bsc’de her türden tokenin bir anda giriş yapabilmesi, anlık yükselmesi veya düşmesi herkesin beklediği bir durumdur. Kullanıcıların ve alışveriş yapacak herkesin dikkatli olması gerekiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.