Haberler

Tether, Singapur’daki Hizmet Şartlarında Değişim Hamlesi!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Tether, son dönemde yaptığı çalışmalar ve açıklamalar ile kripto para dünyasında dikkatleri üzerine çekiyor. Son olarak, stablecoin ihraççısı olan Tether, uzun vadeli müşterilerine USDT stablecoin‘i borç vermeye başladı. Ayrıca şirket, stablecoin kredilerinin sıfıra indirilmesini 2024 yılına erteleme kararı aldı. Ancak, en son duyuruya göre Tether, Singapur’daki bazı müşteri grupları için USDT ödemesini durdurdu.

Tetherin Hakimiyeti Gucleniyor

Tether’den Hizmet Hamlesi

Stablecoin ihraççısı Tether, Singapur’daki hizmet şartlarını (ToS) değiştirdiği bildirildi. Cake DeFi’nin CEO’su Julian Hosp tarafından paylaşılan bilgilere göre, şirketin hizmet şartlarında yapılan değişiklikler, belirli müşteri tabanlarının Tether kullanmasını yasaklıyor.

Cake’in kurucu ortağı ve CEO’su Julian Hosp, Tether hizmet şartlarındaki değişiklikler nedeniyle artık USDT’yi ABD doları karşılığında kullanamayacaklarını duyurdu.

Tether Hizmet Şartları’ndaki önemli değişiklikler arasında, işe alım standartlarının kısıtlanması ve “başka bir kuruluş tarafından kontrol edilen şirketlerin, Singapur’da ikamet eden yöneticilerin ve hissedarların artık Tether müşterisi olmasına izin verilmemesi” yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.