Altcoin Haberleri

Ünlü Analistten DOGE Yatırımcısını Şaşırtan Piyasa Yorumu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının yakından tanıdığı analist ve yatırımcı Peter Brandt, çarpıcı açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Son dönemde kripto para piyasasında fırtına gibi esen Dogecoin (DOGE) pek çok analistin gündemine girdi. DOGE fiyatının ne yöne gideceğine dair belirsizliğin devam ettiği dönemde Peter Brandt herkesi şok eden açıklamalarla dikkat çekti. Yatırımcılar, kripto para piyasasının en büyük meme tokeni DOGE için uzmanların tahminlerine büyük önem verirken, analistler farklı görüşler bildiriyor.

Kısa bir süre önce parabolik sıçramalarla dikkat çekici bir ralli başlatan DOGE, yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başardı. Özellikle 2021 yılının başlarında rekor üstüne rekor kırdıktan sonra DOGE’nin piyasa değeri 90 milyar dolara kadar çıkmıştı. Mayıs ayından bu yana düşüş trendine girmesiyle beklentilerin uzağında kalan DOGE son günlerde yeniden atağa kalktı. Doge Father olarak bilinen Elon Musk’ın Twitter’ı satın almasıyla çarpıcı bir ralli yapan DOGE için analistler farklı görüşler bildiriyor.

Peter Brandt’ın DOGE Analizi Şaşırttı

Peter Brandt Dogecoin

Kripto para dünyasının önde gelen isimlerinden Peter Brandt, son dönemde en çok konuşulan kripto para birimi olan DOGE grafiğini yorumladı. Deneyimli analist sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda DOGE’nin şimdiden başka bir boğa piyasası döngüsüne girdiğini söyledi. Kripto para yatırımcıları boğa koşusunun Bitcoin öncülüğünde başlamasını beklerken Peter Brandt, DOGE’nin yeni ralliler için öncülük edebileceğini söylemesi şaşırttı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.