Haberler

Ünlü CEO’dan FTX Borsasına Lehman Brothers Benzetmesi

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para topluluğunun yakından takip ettiği isimlerden BitMEX eski CEO’su Arthur Hayes, sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Gündemden düşmeyen Binance – FTX çatışmasını ve Bitcoin fiyatındaki son durumu değerlendiren Hayes, herkesi şaşırtan bir benzetme yaptı: “FTX = Lehman. Bu dip değildi. SPX 2009 yılının mart ayında 666 dolara ulaşmıştı. Bu nedenle Bitcoin 17.500 dolar risk altında. Peki ya şimdi ne olacak?” Arthur Hayes’in ABD merkezli popüler kripto para borsasını iflas etmesiyle krize yol açan Lehman Brothers’a benzetmesi sosyal medyanın da gündemine damgasını vurdu.

Bitcoin Opsiyonu Satın Aldığını Duyurdu

Lehman Brothers

BitMEX kripto para borsasının eski yöneticisi Arthur Hayes, kripto para sektörünün gündemini değerlendirdi. Öte yandan BitMEX borsası kısa bir süre önce merakla beklenen yerel altcoin BMEX’i tanıtmak için 11 Kasım tarihini seçmişti. Arthur Hayes, bu duyuru ile dalga geçerek kripto para piyasasında yaşanan sert düşüşle birlikte bu tokenin yanlış zamanda piyasaya çıktığını vurguladı.

Öte yandan piyasadaki düşüşün ardından strike fiyatı 15 bin dolardan Bitcoin satın aldığını söyleyen Arthur Hayes tüm dikkatleri üzerineç ekti. Hayes bu opsiyonların vadesinin 2023 yılının Mart ayında olacağını duyurdu. Son gelişmeler, kripto para piyasasında ciddi bir satış dalgası yaratmıştı. Özellikle FTX kripto para borsasının yerel kripto para birimi FTT token fiyatında yüzde 80 civarında kayıp yaşanması altcoin piyasasını alt üst etmeye yetti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.