Altcoin HaberleriHaberler

Wall Street Yöneticisi, Bu Altcoin’de Büyük Artış Bekliyor!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Wall Street yöneticisi Raoul Pal, kripto para piyasasındaki düşüşlere karşın bu popüler altcoin’de büyük artış beklediğini belirtti. Öyle ki Pal, yaşamış olduğu sorunlara karşın popüler altcoin’de 10 kat artış bekliyor.

Raoul Pal XRP’de 10 Kat Artış Bekliyor

Eski bir riskten korunma fonu yöneticisi ve Real Vision’ın CEO’su olan Raoul Pal, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafınca oluşturulan bir davaya karşın, küresel ödeme varlığı XRP‘nin büyük bir risk-kazanç oranına sahip bulunduğunu söyledi.

Raoul Pal, Savvy Finance ile yapmış olduğu yeni bir röportajda, popüler kripto para biriminin neden yükselişe devam edeceğini paylaştı ve açıklamalarında şu ifadelere yer verdi;

XRP büyük bir risk ödülü. Bu güne kadar her davayı gördük, her biri iyi oldu. Zaten hepimiz olayların peşinden temize çıktı ve bu vakalar bir süre önceydi. Davanın sonucunda her iki tarafta da suçluluk kabulü olmayacak, para cezası ödenecek ve sonrasında XRP özgür duracak.”

Eski Goldman Sachs yöneticisi ek olarak popüler altcoin‘in fiyatında yükseltmeye destek olacak faktörleri de belirliyor.

“XRP ile ilgili acayip olan şey, bayağı fazla kullanım durumu olmasıdır. Şimdi, bir grup Bitcoin insanının bundan nefret ettiğini biliyorum, yeterince merkezi değil, bu o denli da mühim değil. İnsanlar kullanıyor mu? Evet, bir oldukça insanoğlunun fark ettiğinden fazlaca daha fazlası ve bu kurulumla ilgili şaşırtıcı olan şey, borsaların hiçbirinde satın alamayacağınız ve Bitsel ETF’DE olmamasıdır.

Pal ek olarak, Ripple’ın düzenleyicilerle olan yasal savaşını kaybetme olasılığına  karşın XRP’ye yatırım yapıp risk alabileceğini söylüyor.

“En kötü olasılık hala var mı? Evet var. En kötü durumun %50 düşüş bulunduğunu varsayalım, en iyi durum ise buradan 10 kat artması, bu yüzden önümüzdeki üç ila altı ay süresince bu riski alacağım.”

XRP’de Güncel Durum

Popüler kripto para birimi XRP, sorunlarla savaşım ederken son 1 haftada %15’lik bir düşüş kaydetti. Ripple‘ın XRP’si, piyasadaki son düşüşten derhal ilkin 1 dolar bandının üstünde işlem görüyordu.

XRP Eylül ayı başlangıcında süratli bir artış başlattı ve son 3 ayın en yüksek seviyesi olan 1.45 dolar seviyesine kadar ulaşmayı başardı. Ancak XRP bu seviyeden süratli bir düşüş başlattı ve 1 doların altına geriledi.

Xrp’de Güncel Durum
Xrp’de Güncel Durum

İçeriğin kaleme alındığı an itibarıyla CoinMarketCap verilerine bakılırsa son 24 saatte %2.41’lik düşüş yaşayan XRP, şu anda 0.92 dolar seviyesinde hareket etmeye devam ediyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.