Haberler

Ünlü Milyarder Kriptolardan Olumlu Konuştu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto paraların ayı piyasasında olması pek çok yatırımcının farklı yatırım alternatifleri aramasına yol açtı. Bu süreçte dünyaca ünlü milyarderler kripto dışındaki alternatiflere yönelirken ünlü hedge fon yöneticisi Bill Ackman, kriptolara güvendiğini söyledi. Sektördeki en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in çöküşü sonrasında bile kriptolardan iyimser bir şekilde bahseden ünlü milyarder yeni yatırımlarını açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bill Ackman, ilk başlarda kriptolara şüpheyle yaklaştığını ancak projeleri inceledikten sonra yararlı teknoloji oluşumlara inanmaya başladığını söyledi.

Bill Ackman’dan Kriptoya Güven Mesajı

Bill Ackman

Finans dünyasının tanınmış isimlerinden Bill Ackman, Pershing Square Capital Management’ın kurucusu ve CEO’su olarak öne çıkıyor. Ünlü milyarder, kriptolara şüpheyle yaklaştıktan sonra onların topluma büyük fayda sağlama potansiyeli taşıdıklarına inandığını söyledi. FTX borsasının iflasından sonra bile sektörün herhangi bir yere gitmeyeceğine yönelik açıklamalar yaptı: “Bence kripto kalıcıdır ve uygun gözetim ve düzenleme ile topluma büyük fayda sağlama ve küresel ekonomiyi büyütme potansiyeline sahiptir.”

Kripto sektörünün yeniden ayağa kaldırılması için sektör temsilcilerine önemli sorumluluklar düştüğünü belirten ünlü milyarder şunları söyledi: “Bu nedenle kripto ekosistemindeki tüm yasal katılımcılar, kriptonun olumlu potansiyel etkisini nesiller boyu geriye götürecek düzenleyici müdahale riskini büyük ölçüde artırdıkları için dolandırıcı aktörleri ifşa etmeye ve ortadan kaldırmaya son derece teşvik edilmelidir.” Bill Ackman’ın yorumlarıdır.

Coinnewstr sitesi yatırım tavsiyesi vermez.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.