HaberlerMetaverse HaberleriNFT Haberleri

Ünlü Sanatçı Refik Anadol’un NFT Koleksiyonu 6.2 Milyon Dolara Alıcı Buldu

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü sanatçı Refik Anadol’un NFT koleksiyonu 6.2 milyon dolara alıcı buldu. Refik Anadol, NFT ve metaverse alanında önde gelen bir sanatçıdır. Dijital sanat üzerine sayısız esere imza attı ve eserleri tüm dünyada büyük ilgi gördü. NFT, geçtiğimiz günlerde Elon Musk’ın uzay taşımacılığı şirketi SpaceX ile ortak olduğunu belirten ünlü sanatçının, SpaceX’in uzay yolculukları sırasında aldığı verilerden üretildi.

Anadol tarafından SpaceX ile ortaklaşa tasarlanan NFT koleksiyonu 6,2 milyon dolara satın alındı. Andol’un yaptığı bağış ile St. Jude Çocuk Araştırma Hastanesi, NFT satışlarından elde edilen gelirin %30’unu alacak.

Refik Anadol’un NFT Koleksiyonu 6,2 Milyon Dolara Alıcı Buldu

Tanınmış sanatçı, SpaceX ile birlikte çalıştığı NFT koleksiyonu  “An Important Memory for Humanity”’ satıldığını Twitter’da açıkladı;

Sevgili dostlar, sizlere duyurmaktan çok mutluyum… Dünyanın ilk tamamen sivil uzay uçuşundan @inspiration4x alınan verileri kullanan sınırlı sayıda NFT koleksiyonumuz olan İnsanlık İçin Önemli Bir Hafıza 6,2 milyon dolara satıldı! Ve en önemlisi @StJude hastaneye 2,5 milyon dolar bağışlandı.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.