Bitcoin HaberleriEkonomiHaberler

Zengin Baba Yoksul Baba Yazarından Bitcoin, Altın ve Gümüş Çağrısı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Robert Kiyosaki, ABD Dolarının Gücünü Yitirmesiyle Finansal Çöküş Uyarısında Bulundu!

Ünlü finans yazarı ve ‘Zengin Baba Yoksul Baba’ kitabının yazarı Robert Kiyosaki, ABD dolarının değer kaybının Amerikan İmparatorluğu’nun sonunu hazırladığı konusunda uyarıda bulundu. Konuştuğu röportajda, ABD dolarının dünya rezerv parası olmasına rağmen artık değersiz hale geldiğini ve dünya çapında ciddi bir ekonomik sıkıntı olduğunu belirtti.

Değerli Metaller ve Bitcoin, Uzun Vadeli Sürdürülebilirliği Bulunuyor!

Kiyosaki, ABD dolarının değer kaybı ve gücünün kaybolması nedeniyle insanların Bitcoin, altın ve gümüş gibi varlıklardan biriktirmeleri tavsiyesinde bulundu. Değerli metallerin basılamadığını, az bulunduğunu ve evrensel olarak kabul edildiğini belirten Kiyosaki, Bitcoin’in de uzun vadeli sürdürülebilirlik sunduğuna inanıyor.

Robert Kiyosaki, Bitcoin’i Değerli Metallerle Karşılaştırdı

Kiyosaki, Bitcoin’in potansiyel bir çöküş yaşayabileceğini kabul ediyor ancak yine de varlığın toparlanacağına inanıyor. Aynı şekilde, Bitcoin‘in değerindeki düşüşün kendisine daha fazla birikim yapma fırsatı vereceğini düşünüyor. Kiyosaki, geçmişte Bitcoin’i altın ve gümüş gibi değerli metallerle karşılaştırmış ve ‘dünyadaki en ateşli üç konudan biri’ olarak nitelendirmişti.

Finansal Çöküşe Karşı Hazırlıklı Olun!

Kiyosaki son zamanlarda artan finansal çöküş uyarılarıyla dikkat çekiyor. Geçmişte ‘açlık geliyor’ uyarısında bulunan Kiyosaki, insanların finansal çöküşe hazırlıklı olmaları gerektiğini tavsiye ediyor. Varlıkların herhangi bir finansal çöküşten kurtulma yolunda olduğunu düşündüğü için Bitcoin’in yanı sıra altın, gümüş gibi değerli metallerin de biriktirilmesini öneriyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.