Metaverse HaberleriHaberler

Ünlü Şirket, Ceek İle Ortaklık Söylentilerini Yalanladı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uluslararası Giyim ve moda şirketi H&M’in, metaverse coinlerinden Ceek ile iş birliği söylentilerini yalanladı.  Ortaya atılan iddialarda ünlü moda şirketinin, metaverse’de mağaza açtığı ve bu kapsamda Ceek ortaklığıyla müşterilerin metaverse’den ürün satın alabileceği haberleri yer alıyordu.

H&M, Ortaklık İddialarını yalanladı!

Geçtiğimiz gün birkaç büyük haber sitesinde, perakende giyim devi H&M’in metaverse’de 3D bir mağaza açtığını haberleri yer alıyordu.

H&M,  metaverse’de bir mağaza açtığına dair medyada yer alan haberleri yalanladı. Bitcoin.com’un iletişime geçtiği H&M sözcüsü gelen sorular karşısında şu cevapları verdi:

“H&M’in, şu anda Metaverse’de bir mağaza açmadığını bildirmek istiyoruz.”

H&M’in metaverse’de bir mağaza açtığı haberleri, 7 Aralık tarihinde Ceek’in resmi Twitter hesabından bir yaptığı paylaşımın ardından yayılmaya başladı. Şirket, H&M’e sunulmak üzere bir “konsept VR mağazası” oluşturduğunu belirtmişti.

H&M sözcüsü iddialar sonrası Bitcoin.com’a şu açıklamalarda bulundu;

“Ayrıca Ceek ile iş birliği yapmıyoruz.”

Ceek’in resmi Twitter hesabından Pazartesi günü açıklama geldi;

Ceek metaverse’deki H&M mağazası, henüz gerçekleşen bir sanal mağaza değil, H&M’e sunulan bir konsept. Bunu gerçeğe dönüştürmek için H&M ekibiyle görüşme halindeyiz, ancak bu şu anda gerçek olan bir şey değil.”

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.