Haberler

Binance Launchpad Yeni Altcoin Listeliyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, platformunu büyütmeye devam ediyor. Özellikle FTX’in iflas başvurusunun ardından kripto para borsalarına olan güvensizlik ortamı, kripto para piyasasında düşüş eğilimine yol açmıştı. Kripto sektörüne endişeli yaklaşan kullanıcılara rağmen Binance borsası Launcpad için yeni altcoin duyurusu yaptı. Launcpad üzerinden Hooked Protocol (HOOK) eklendiği duyurusunun ardından sürecin tamamlanması bekleniyordu. Binance ekibi, Hooked Protocol için token satışının Launchpad abonelik formatını izleyeceğini söylemişti.

Binance’den HOOK Duyurusu

Binancelabs

Uzun bir süredir HOOK için abone kayıtları toplayan dev kripto para borsası Binance resmi açıklamayı yaptı. 1 Aralık tarihinden itibaren Hooked Protocol için alım satım işlemleri kullanıcılara açıldı: “Binance, Hooked Protocol’ü 1 Aralık 14:30’da (UTC) HOOK/BTC, HOOK/USDT, HOOK/BUSD ve HOOK/BNB ticaret çiftleri için alım satımı açacak.” Binance, Hooked Protocol için Launchpad abonelik formatını tamamladı ve nihai token tahsisi sonuçlarını açıkladı.

BNB Kilitleyen Kullanıcıların Dikkatine

Abonelik süresi boyunca toplam 114.772 katılımcı 9.010.765,2954 BNB işledi ve bu da 1.066x fazla aboneliğe denk geldi. Borsaya bağlı cüzdanlarında Binance Coin (BNB) kilitleyen katılımcıların BNB bakiyelerinden belirli oranda düşüş yapılacak. Borsa açıklamasına göre 50 BNB taahhüt eden kullanıcılardan 0,04714612 BNB düşülecek. 500 BNB taahhüt eden kullanıcılardan 0,47146118 BNB ve 5.000 BNB taahhüt eden kullanıcılardan 4.714612 BNB düşülecek. BNB eksiltme işleminden sonra HOOK ve kalan BNB coinlerin her ikisi de kullanıcın spot cüzdanına aktarılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.