Bitcoin Haberleri

Ünlü yatırımcı Bitcoin’de “patlama” için reçeteyi yazdı: Politikacıların düzenleme yapması gerekiyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Shark Tank programından popüler yatırımcı, aktör ve girişimci Kevin O’Leary, Bitcoin (BTC) ile ilgili dikkat çeken yeni tahminlerini açıkladı. Bitcoin’in mevcut işlem aralığından çıkmasına engel olan bir şeyin olduğuna inandığını dile getiren ünlü yatırımcı, tahminleri ile bir kez daha dikkat çekerken, ABD’deki politika yapıcılarının desteğinin alınması durumunda Bitcoin ve kripto para piyasalarının yukarı yönlü güçlü hareketler ortaya koyabileceğini savundu. Analiste göre bu olası destek durumunda kurumsallar kripto para piyasasına akın edecek.

ÜNLÜ YATIRIMCI POLİTİKA YAPICILARI İŞARET ETTİ

Unlu Yatirimci Politika Yapicilari Isaret Etti

Kevin O’Leary, Circle CEO’su Jeremy Allaire ile gerçekleştirdiği röportajda, ABD’deki politika yapıcılarının kripto desteğini sağlaması durumunda kurumsal sermayenin sektöre akacağına inandığını ifade etti. Ünlü analiste göre bu olası durumda Bitcoin fiyatında ve genel olarak kripto para piyasasında bir “patlama” yaşanabilir. Ünlü yatırımcı açıklamasında, bu desteğin ise stablecoin alanındaki bir düzenlemeye bağlı olduğunu iddia etti.

“DÜZENLEME İLE FİYAT SIKIŞIKLIĞI AŞILIR”

Duzenleme Ile Fiyat Sikisikligi Asilir Scaled

Kevin O’Leary, stablecoin alanında yapılacak olan en alt düzeyde bir düzenlemenin, kripto para piyasasının geri kalanı ile ilgili kurumsal oyuncuların ilgisini çekebileceğini düşündüğünü belirtti. O’Leary açıklamasında, “Bu bir spekülasyon. Eğer düzenlemeyi sadece stablecoin’lere yaparsanız ve onu düzenlerseniz bu durum, Bitcoin de dahil olmak üzere sahip olduğum birçok farklı pozisyonunun değerini artıracaktır” sözlerini dile getirdi. Bunlara ek olarak ünlü yatırımcı, Bitcoin’in 17 bin dolar ile 22 bin dolar arasındaki sıkışıklığı bu düzenleme sayesinde aşabileceğini belirtti.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberde yer alan açıklamalar ve yorumlar, bahsi geçen şahısların kişisel fikirleridir ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.