Haberler

Uprise, Terra Çöküşüyle Müşteri Fonlarının %99’unu Kaybetti!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Uprise, Terra çöküşüyle müşteri fonlarının %99’unu kaybetti. Kripto para piyasalarındaki son senaryonun ana nedenlerinden biri olan Terra ekosisteminin çöküşünden yayıncıların yanı sıra kripto para odaklı işletmeler de etkilendi. Birçok proje operasyonlarını aksatmış olsa da, birçok işletme personelini azalttı. Bu işletmelerden biri olan Uprise, müşterilerinden gelen fonun yüzde 99’unu kaybetti.

Images 14

Terra Çöküşü Uprise için Büyük Kayıplara Mâl Oldu

Seoul Economic Daily’den bir rapora göre, Güney Koreli kripto şirketi Uprise, Mayıs Terra-LUNA çöküşünde müşteri fonlarının yüzde 99’unun tasfiye edildiğini açıkladı. Bu varlıkların toplamı 20 milyon ABD dolara tekabül ediyor.

Şirketin kendi rezervlerinin kaybın 3 milyon dolarını ödediği söylendi, ancak Uprise yerel medyaya şirketin bir tazminat planı geliştirdiğini bildirdi.

Şirket sözcüsü konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Piyasadaki beklenmedik büyük oynaklık nedeniyle müşteri varlıklarına zarar verildiği doğrudur. Sanal varlık işiyle ilgili raporu yakında tamamlamayı planlıyoruz”

Son olarak, birçok kripto para birimi kuruluşunun Terra’nın yerel token’ı LUNA’nın çöküşünden ciddi şekilde etkilendiği belirtilmelidir. Three Arrows Capital (3AC) bu işletmelerden biriydi ve hala durgunluğun etkisiyle başa çıkıyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.