Altcoin HaberleriHaberler

Uzman Analistin Büyük Artış Beklediği 4 Kripto Para!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Piyasadaki yukarı yönlü ivme devam ederken, popüler analistlerden Inmortal artış beklediği 4 kripto para birimini paylaştı.

Piyasadaki pozitif görünüm ile birlikte analistlerin artış beklentileri de artıyor. Sektörde Inmortal olarak malum popüler analist, kısa sürede üç kripto para biriminin ciddi artış yakalamasını beklediğini ifade ediyor.

Yükseliş Beklenen Kriptolar

Analist yapmış olduğu açıklamalarda ilk olarak Chainlink’in (LINK) ciddi bir artış yaşamasını beklediğini dile getiriyor. Ancak analistin açıklamalarına nazaran LINK artışından ilkin Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Eos (EOS) yükseliş hamlelerini meydana getirecek.

Analistin açıklamalarına nazaran Litecoin konsolidasyon sürecinden çıktı ve 260 dolarlık mühim dirence doğru aşama kaydediyor. Inmortal konuyla ilgili olarak, “Mükemmel zamanlama, 260 dolara doğru gidiyor.” sözlerini kullanıyor.

Buna ek olarak analistin beklentilerine nazaran eski kripto para birimleri değerlenmeye devam edecek ve bu duruma LTC öncülük edecek. Inmortal LTC’yi Bitcoin Cash ve EOS’un takip etmesini bekliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Altcoin Yatırım Tavsiyeleri

Chainlink Yükseliş Beklentileri

Analistin düşüncelerine nazaran artış yaşamaya hazır olan bir başka kripto para birimi de Chainlink.  LINK/BTC paritesini değerlendiren analist, Chainlink’in Bitcoin‘e karşı ani direncini 0.00065 BTC’de özetlemek gerekirse 32.51 dolar değerinde kırmasını bekliyor.

En sevdiğim altcoin/Bitcoin tablolarından biri” sözlerini kullanan Inmortal, yükselişin doğrulanması için 200MA (hareketli ortalama) üstünde net bir kırılma olması gerektirme ettiğini de dile getiriyor.

Tüm bunlara ek olarak analist, 50.000 dolardaki kilit direncin kırılması ile BTC’nin 60.000 dolara doğru harekete geçeceğini ve piyasa hacmi bakımından en büyük altcoin birimi olan Ethereum’un da (ETH) önder kripto para birimini takip edeceğini ifade ediyor. Dolayısıyla analist, piyasanın eski kripto para birimleri ve önder kripto para birimlerinde ciddi artışlar bekliyor.

Bu yazıda yer edinen bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının bilincinde olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.