Altcoin HaberleriBorsa HaberleriHaberler

Binance, Kredi Platformundan PEPE’yi Çıkardı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Binance Kredi platformu, son duyurusunda PEPE’yi delist ettiğini açıkladı. PEPE’nin çıkışı hakkında birçok spekülasyon varken, Binance’nin bu adımı ne anlama geliyor?

Kripto para piyasalarında son zamanlarda yaşanan dalgalanmalar, yatırımcıları tedirgin etmeye devam ediyor. Buna karşın, Binance kredi platformu üzerinden gerçekleştirdiği ilginç bir hamle ile dikkatleri üzerine çekti. Eskiden beri popüler olan ve memecoin furyasına ortak olan PEPE, Binance’in delist ettiği bir kripto para oldu. Binance, PEPE‘yi yalnızca topluluk talebi nedeniyle listelemiş ve projenin geleceği hakkında herhangi bir garanti vermeyeceğini açıklamıştı. Yatırımcılar, popüler memecoinler arasında yükseliş olasılığı bulunan PEPE’ye yatırım yapmayı düşünürken, Binance’in delist hamlesi büyük bir sürpriz oldu. Borsa, Binance Esnek Kredi platformundan PEPE’yi çıkardı ve yatırımcıların dikkatini çekti.

Binance, PEPE kredilerinin iadesini talep ediyor.

“21 Haziran tarihinde Binance, Esnek Kredi platformundan PEPE‘yi delist etme kararı aldı. Borsadan yapılan açıklamada, PEPE kredi pozisyonlarının kapatılacağı belirtildi. Binance, son tarihten önce ödenmemiş PEPE kredilerinin geri ödenmesini tavsiye ederek, kullanıcıların olası bir tasfiye yaşamamasını hedefledi. Tasfiye işlemlerine yüzde 2’lik bir ücret uygulanacak. Saat 11:00’de sonlandırılacak PEPE kredileri, Binance tarafından önceden bildirildi. Önceden popüler bir memecoin olan PEPE, yoğun ilgi gördüğü için Binance’da listelenmişti. Ancak Binance CEO’su CZ, bu listelemenin bir garanti olmadığını açıkça ifade etmişti.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.