NFT HaberleriHaberler

Vatikan, NFT Galerisini Başlattığını Duyurdu!

NFT Sektörü Sanat Alanında da Kendini Göstermeye Başladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Vatikan, NFT galerisini başlattığını duyurdu. NFT sektörünün büyümesi sanata yeni bir hayat verdi. Birçok sanatçı, fiziksel çalışmalarını NFT’ye uyarlamaya veya tamamen NFT’de eserler yaratmaya başladı. Sanatçılar ayrıca NFT çalışmalarını sergilemek için çeşitli gösteriler ve galeriler açtılar. Bir kurum ya da sanatçı yerine bu sefer ülke NFT galerisi açacağını söyledi.

Vatikan, dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin sanat eserleri, el yazmaları ve diğer şeyler koleksiyonunu keşfetmelerine olanak sağlayacak NFT sanat galerisinin açılışını duyurdu.

Vatikan, NFT Galerisini Başlatacak

500 Years Of Perfection: Where To See Raphael'S Art In Rome | Through Eternity Tours - Through Eternity Tours

Vatikan, sanatı demokratikleştirmek için NFT galerisini açmaya hazırlanıyor. Bu galeri için Vatikan, önde gelen bir metaverse geliştiricisi olan Sensorium ile ortaklık kurdu. Sensorium şu açıklamalarda bulundu:

Taraflar, Vatikan’ın sanat, içerik ve akademik girişimlerine ev sahipliği yapan ilk VR ve NFT galerisinin geliştirilmesi üzerinde çalışacaklar.

Vatikan’daki Pontifical Lateran Üniversitesi’nde Mantık ve Epistemoloji Kürsüsü’nü elinde bulunduran Peder Philip Larrey şunları söyledi:

Sanatı demokratikleştirmenin yollarını keşfetmek için Sensorium ile çalışmayı dört gözle bekliyoruz, özellikle de sosyo-ekonomik ve coğrafi sınırlamaları ne olursa olsun dünyanın dört bir yanındaki insanlar için daha yaygın bir şekilde kullanılabilir hale getirmek için… Sensorium ile olan ortaklık bu hedefi bir adım öteye taşıyor ve bizi en son teknoloji çözümleriyle donatıyor.

Masaüstü bilgisayarlar ve sanal gerçeklik gözlükleriyle erişilebilecek galeri bu yıl açılacacağı iddia ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.