Altcoin HaberleriHaberler

Solana Fiyat Hareketleri: Solana Bu Seviyelerden Coin Alınır Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Bir süre kripto para piyasasındaki düşüşe meydan okuyan SOL 9 Eylül’de üstün dereceli kırdıktan sonrasında bir düşüş hareketi başlattı.

Son 10 güne Solana’nın (SOL) damga vurduğunu söylesek yanlış bir tabir kullanmış olmayız. SOL son günlerde yaşamış olduğu fiyat artışı ile hem düşüşteki kripto para piyasasına meydan okudu hem de art arda yeni rekorlar kırdı.

Solana Fiyat Hareketleri

Ethereum rakibi olarak görülen Solana’nın kripto para birimi SOL 25 Ağustos’ta kendisine mahalli bir dip seviyesi belirledikten sonrasında artışa geçti. Özellikle Eylül ayın giriş yaptıktan sonrasında ciddi bir fiyat artışı kaydeden SOL, 65 dolar seviyelerinden yükselişini başlattı.

Her geçen gün artan fiyatı ile üstün dereceli kıran SOL, son olarak 9 Eylül’de 216 dolar ile kendi rekor seviyesini belirledi. Sonrasında genel kripto para piyasasındaki geri çekilmeye daha oldukça direnemeyen SOL’un düşüşe geçmiş olduğu ifade edilebilir.

Solana fiyatı 100 doları ve peşinden 120 doları geride bırakması piyasada bayağı fazla ilgi çekti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Ethereum Tabanlı Altcoinler Hangileridir?

Solana Coin Alınır Mı?
Solana Coin Alınır Mı?

Solana Coin Alınır Mı?

SOL’un yaşamış olduğu büyük artıştan sonrasında beklenen düzeltmenin yanı sıra kripto para piyasasında günümüzde hakim olan düşüş hareketi de hem analistler hem yatırımcıları muallakta bırakıyor.

Analistler kripto para piyasasında genel bir yükseliş hareketi başlasa bile SOL’un bir süre konsolidasyonda kalacağını düşünüyor. Ancak bu aşamada yaşanacak bir yükseliş ihtimaline karşılık piyasa hacmi bakımından en büyük 6. kriptonun şu anda önemli bir satın alım fırsatı sunuyor olabileceği de ifade ediliyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.