Haberler

Virtuzone ve Binance’den Ortaklık!

Binance ve Virtuzone, Birleşik Arap Emirlikleri'nde (BAE) kripto para birimlerinin kullanımını teşvik etmek için birlikte çalışacaklarını açıkladı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Virtuzone ve Binance’den ortaklık. Binance ve Virtuzone, Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) kripto para birimlerinin kullanımını teşvik etmek için birlikte çalışacaklarını açıkladı.

İki şirket ortaklıklarını bir basın açıklamasıyla duyurdu. Virtuezone, BAE genelinde iş kurma hizmetleri için kripto para birimini kabul etmek için Binance’in ödeme ağ geçidini kullanacak.

Virtuzone ve Binance Ortaklığı Kripto Benimsemesini Hedefliyor

Virtuzone ve Binance’e göre anlaşmanın amacı, Birleşik Arap Emirlikleri’nde (BAE) kripto para birimlerinin kabulünü hızlandırmak.

İşletmelerin BAE pazarına erişmesi için Virtuezone, lisanstan kayıt prosedürlerine kadar her konuda yardımcı olan eksiksiz bir işletme hizmeti sağlayıcısı olarak hareket ediyor. Virtuezone’a göre, platformuna kripto para ödeme alternatiflerini dahil ederek, bölgesel operasyonlar başlatmak isteyen işletmelerin aşması gereken finansal engeli azaltmayı umuyor.

Binance İş Geliştirme ve Strateji Direktörü Nadeem Ladki şunları söyledi:

Bu alanda bir lider olarak, Virtuzone’un kripto para ödemelerini kabul etme ve Binance ödemesini sistemlerine entegre etme kararı, yenilik çıtasını yükseltiyor. Bu da BAE’de iş kurma konusunda ileriye giden yolu gösteriyor.

Ayrıca Virtuzone, tüm hizmet tekliflerinde kripto para birimleri ve blockchain teknolojilerinin kullanımını ilerlettiği için Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki Web3 hareketinde önemli bir rol oynamayı hedeflediğini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.