Haberler

Güney Kore Merkez Bankası ICO Çağrısında Bulundu!

Güney Kore Merkez Bankası’ndan ICO Çağrısı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Güney Kore Merkez Bankası ICO çağrısında bulundu. Güney Kore’nin  (ICO’lar) yönelik genel tutumu göz önüne alındığında, Kore Merkez Bankası’nın politika seçenekleri konusundaki söylemi sona erebilir.

Yasağın ilk uygulaması, kripto para birimlerinin büyümesine ve bununla mücadele etmek için yapılan bir dizi eyleme yanıt olarak 2017 yılında gerçekleşti. Ancak dev şirketler, planlarının genişletilmesinden kâr elde etmek isteyen kişilerin işlerinin bir parçası olarak satın alma yapmasını engelleyeceklerini iddia ediyor.

Güney Koreli Firmalar ICO Yasağından Dolayı İstediklerine Ulaşamıyor

ICO’nun konseptinden bu yana, Singapur’dakiler de dahil olmak üzere denizaşırı kuruluşlar ve Kakaa ve Hyundai Group gibi şirketler token çıkardı. Bu arada şirketler, yerel kanallar ile token yasağının ortadan kaldırmakla uğraşıyor. Mayıs ayında göreve başlayan Başkan Yoon Seok-yul, tamamen hazır olduğunu söyledi.

Güney Kore Merkez Bankası Ico Çağrısında Bulundu!

Pek çok işletme, OK Financial Group ve yan kuruluşu SK Square tarafından belirteç çıkarma planlarını açıklarken belirlenen örneği izleyecek gibi görünüyor.

Kore Merkez Bankası’nın son çağrısı yasağın önündeki son engel olabilir. Newsis’e göre banka, AB’nin kripto politikasının etkileri hakkında Güney Kore hükümetine yönelik önerileri de içeren bir makale yazdı.

Kore Merkez Bankası, makalesinde, tüm ICO’ların düzenleyici gözetime tabi olması gerektiği konusunda uyarırken, kriptoya özgü herhangi bir yeni yasanın, yeni yerli kripto varlıklarının kurumsal ihracına izin vermesi gerektiğini açıkça belirtti.

Banka, AB’nin eylemlerinin, ilk madeni para tekliflerini (ICO’lar) kripto para birimine benzer bir şekilde düzenleme yeteneğini gösterdiğini belirtti.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.