Haberler

Web3 Güvenlik Platformu CoinsPaid’e, Son Altı Ayda İkinci Kez Siber Saldırı

Cyvers tarafından yapılan araştırmaya göre, Web3 güvenlik platformu CoinsPaid son altı ayda ikinci kez siber saldırıya maruz kaldı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cyvers tarafından yapılan araştırmaya göre, Web3 güvenlik platformu CoinsPaid son altı ayda ikinci kez siber saldırıya maruz kaldı.

Cyvers Alerts’in son paylaşımına göre, hackerlar tarafından hedef alınan Web3 platformu toplamda 7,5 milyon dolarlık bir zarara uğradı. Bu saldırıda, hackerlar platformdan 4,8 milyon USDT, 500 Ether (ETH), 97 milyon CPD, 268 adet BNB ve 106 bin USDC gibi kripto paraları ele geçirdi. Söz konusu kötü niyetli kullanıcılar, çalınan tokenleri MEXC ve WhiteBit adlı kripto para borsalarına transfer etti.

CoinsPaid daha önce Temmuz 2023’te 37 milyon dolarlık bir kayıp yaşamıştı ve bu saldırılardan Kuzey Koreli hacker grubu Lazarus’u sorumlu tutmuştu. Yetkililer, hackerların Mart 2023’ten bu yana platforma sızmak için büyük bir çaba harcadığını vurguladı.

Bu son saldırı, kripto para dünyasının güvenlik konularının ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koydu. CoinsPaid gibi güvenlik açıklarına karşı savunmasız kalan platformlar, kullanıcıların ve yatırımcıların güvenini sarsabilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.