Haberler

Hodlnaut’dan 200 Milyona Yakın Mali Açık Bildirisi!

Kripto kredileri sağlayan Singapur merkezli şirket olan Hodlnaut, mahkeme belgesinde yaklaşık 200 milyon dolarlık nakit açığı olduğunu belirtti.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Hodlnaut’dan 200 milyona yakın mali açık bildirisi. Kripto kredileri sağlayan Singapur merkezli şirket olan Hodlnaut, mahkeme belgesinde yaklaşık 200 milyon dolarlık nakit açığı olduğunu belirtti.

Geçen ayın başlarında, Hodlnaut para çekmeyi bıraktı ve ardından kredi koruması istedi. Kredi koruması için mahkemeye verdiği ifadede başvurusunu destekleyecek bilgiler verdi.

Hodlnaut’un Mali Yapısı Terra’dan Zarar Gördü

Hodlnaut'Dan 200 Milyona Yakın Mali Açık Bildirisi!

Hodlnaut’un 19 Ağustos’ta Singapur’da bir polis davasıyla uğraşırken şirketin çalışanlarının %80’ini nakit tasarrufu için işten çıkardığı haberini duyduktan sonra müşterilere Hodlnaut’un mahkeme beyannamesi gösterildi.

Hodlnaut’un mali beyanında, varlıkların toplamı 122 milyon SGD (88 milyon dolar), toplam borç ise 391 milyon SGD (281 milyon dolar). Bu da yaklaşık 193 milyon dolarlık bir mali açık olduğunu gösteriyor.

Belge, tüketicilerine yüksek getiri sağlamak için, Hodlnaut’un Terra’daki Anchor Protocol’ü başarısızlığa uğratan stablecoin olan UST’de 317 milyon doların üzerinde tuttuğunu iddia ediyor. Açıklama, Mayıs ayında Terra’nın stablecoin’i UST’nin aniden dolardan ayrıldığını ve Hodlnaut’a 189,7 milyon dolarlık zararla sonuçlandığını iddia ediyor.

Hodlnaut, finansal zorluklarla başa çıkan Singapur merkezli tek işletme değil. Ülkede alacaklı koruması arayan işletmeler arasında kripto para borsası Zipmex ve kripto para kredisi şirketi Vauld da bulunuyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.