Altcoin Haberleri

Yerli Yatırımcıların Gözdesi SHIB Coin Buterin’i Şaşırttı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para piyasasında sık sık adından söz ettiren Shiba Inu (SHIB) coin, yerli kripto para yatırımcılarının yakından takip ettiği altcoinler arasında yer alıyor. Türkiye’de geniş bir yatırımcı kitlesi bulunan SHIB coinin ulaştığı seviye dikkat çekerken, sektörün ünlü isimlerinin de gündemine giriyor. Son olarak Ethereum kurucu ortağı Vitalik Buterin, SHIB hakkında değerlendirmede bulundu. Ünlü ismin yaptığı yorumlar, bazı SHIB destekçilerinin tepkisini çekti.

Crypto.com’un SHIB Rezervi Gündemde

Crypto.com’un Shib Rezervi Gündemde

Kripto para sektörünün önde gelen isimlerinden ETH kurucusu Vitalik Buterin LABTCINF konferansına konuşmacı olarak katıldı. Buterin’in popüler meme kripto para birimi SHIB hakkında kullandığı bazı ifadeler topluluk üyelerinin tepkisini çekti. Shiba Inu topluluğunun tanınmış ismi Lucie, SHIB hakkındaki yorumları sebebiyle Vitalik Buterin’i eleştirdi.

Popüler kripto para borsası Crypto.com, Shiba Inu’daki rezervlerinin yaklaşık yüzde 20’sine sahip olmasıyla dikkat çekti. 500 milyon dolardan fazla SHIB anlamına gelen bu rezerve göre borsanın SHIB miktarı ETH rezervinden daha fazla çıktı. Crypto.com, borsasının Ethereum yerine, Shiba Inu’da yedek tutmasını gündeme taşıyan bir kişi bunu Vitalik Buterin’e sordu.

SHIB’i Etkileyici Bulduğunu Söyledi

Buterin, verilen bu rakamlar karşısında şaşırdığını belirtti ve “Vay! Shiba Inu’da yüzde 20. Yani… Etkileyici…” şeklinde tepki verdi. Buterin, Shiba Inu’nun hala 6 milyar dolara ulaşan piyasa değerine sahip olmasından etkilendiğini vurguladı. Ethereum kurucu ortağının bu açıklamaları toplulukta yeni bir tartışma yarattı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.