Altcoin Haberleri

Shiba Inu Geliştiricisi Sıradaki Projeyi Açıkladı

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para dünyasının tanınmış isimlerinden Shiba Inu (SHIB) baş geliştiricisi Shytoshi Kusama yeni hedefini açıkladı. Özellikle son döneme damgasını vuran Shiba Inu’nun piyasaya sürdüğü kart oyunu Shiba Ethernity popülerliğini sürdürüyor. Bu oyunun geliştirici ekibinde yer alan Shytoshi Kusama sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu. App Store ve Google Play üzerinden indirilebilen kart oyununun güncellemesini tamamlayan Shytoshi Kusama, sıradaki hedefinin Katman-2 çözümü olan Shibarium olduğunu söyledi.

Shibarium’a Öncelik Verecek

Shibarium

Özellikle SHIB coin yatırımcılarının yakından tanıdığı Shytoshi Kusama, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Yakında yayınlayacağı bir blog yazısından bahseden Kusama, artık Shibarium ve diğer TREATS projelerine odaklandığını duyurdu. Bazı topluluk üyeleri Shytoshi Kusama’nın kart oyunundan önce Shibarium’a odaklanmadığı için sert eleştirilerde bulunmuştu. Ünlü geliştirici bu konuya da yaptığı paylaşım üzerinden açıklık getirdi.

Shibarium’a en baştan beri önem verdiğini söyleyen Shytoshi Kusama şunları aktardı: ““Bu kadar çok insanın lafı ağzıma tıkması beni şaşırtıyor. Bunu birçok kez söyledim: Oyun -> Shibarium -> Shibarium’da Oyun.” Shiba Inu (SHIB) baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarium güncellemesinin yakında geleceğine dair sinyaller verdi. Bu paylaşım özellikle SHIB coin yatırımcılarının piyasada yükseliş beklentilerini daha da arttırmaya yetti. Yeni katman-2 ölçeklendirme çözümünün ölçeklenebilirlik ve güvenlik açısından Polygon (MATIC) benzeri bir görev üstlenmesi bekleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.