Bitcoin Haberleri

Zengin Baba Yoksul Baba’nın yazarı Kiyosaki yatırımcılara öneride bulundu: Marksistler emlak piyasasını sallayacak, Bitcoin’e yönelin

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Zaman zaman Bitcoin (BTC) ve kripto paralar hakkında yaptığı açıklamalar ve yorumlarla, paylaştığı analizlerle dikkat çeken, Zengin Baba Yoksul Baba kitabının yazarı Robert Kiyosaki, ABD emlak piyasasına karşı yatırımcılara Bitcoin, altın ve gümüş önerdi. ABD’de yaşanan 2008 emlak krizi döneminde şöhret kazanan Kiyosaki, finans ve ekonomi üzerine yazdığı kitapla yoğun ilgi görmüş ve daha önce de birçok kez Bitcoin ile ilgili olumlu açıklamalarda bulunmuştu. Kiyosaki genel olarak, gelecek dönemlerde altın ve gümüşün yanı sıra Bitcoin’in önemli bir noktada olacağını savunuyor.

KRİPTOLARIN BENİMSENMESİ, KIYOSAKI’NİN FİKİRLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Robert Kiyosaki Bitcoin

Robert Kiyosaki, geçtiğimiz günlerde ABD’nin ekonomik yönelimlerinden dolayı Bitcoin’de “alım fırsatı” olduğunu iddia etmişti. ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artışının ve resesyon risklerinin ciddileştiğini vurgulayan Kiyosaki, altın ve gümüşün yanı sıra Bitcoin için de alım tavsiyesinde bulundu. Zaman zaman ekonomik anlamda yorumları değişen Kiyosaki, bir dönem Bitcoin adına olumsuz açıklamalarda bulunuyordu. Ancak kripto paraların küresel bir benimsenme ile karşılaşması, Kiyosaki’nin de fikirlerini değiştirdi.

“MARKSİSTLER EMLAK PİYASASINI SALLAYACAK”

Twitter’da paylaşımda bulunan Kiyosaki, ABD’yi “Marksistlerin” ele geçirdiğini iddia etti ve bu fikre mensup kişilerin, emlak piyasasını sallayacağını öne sürdü. Ünlü yazar, artan Fed faizleri ve düşüşe geçen mülk değerlerine karşı, emlak vergilerinin de artacağı öngörüsünde bulundu. ABD’de gayrimenkul almayı önermediğini vurgulayan Kiyosaki, yatırımcılarına yeniden Bitcoin, altın ve gümüşe yönelmeleri konusunda öneride bulundu.

Coinnewstr yatırım tavsiyesi vermez. Haberin içeriği bilgilendirme amaçlıdır ve yatırım tavsiyesi değildir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.