Editörden SeçmelerHaberler

Coin Bureau, Kripto Meraklılarına Özel Hediye Fikirlerini Paylaştı!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Kripto para birimleri hayatımıza birçok yenilik getirdi. İnsanlar genel olarak kripto para kazanmaya odaklansa da aslında kripto paraları ilginç bir alanda farklı bir bakış açısıyla değerlendirebilirsiniz: Kripto paralarla ilgili sevdiklerinize hediyeler alabilirsiniz… Peki sevgiliniz, anneniz, babanız, arkadaşınız veya arkadaşınız. Patronunuza kripto para birimi hakkında ne hediye verebilirsiniz?

Öncelikle belirtmek isterim ki bu yazı bir tanıtım yazısı değil… Aslında çok fazla seçeneğiniz var ama ilk bakışta aklıma pek bir şey gelmiyor. Piyasanın sevilen isimlerinden biri olan Coin Bureau, bu hediyeleri takipçileriyle derledi, biz de sizlerle paylaşalım…

Kripto Para Temalı Dekoratif Hediyeler

Özellikle dekorasyona düşkün olanlar için kripto para temalı yastıklar güzel birer hediye olabilir. Bu noktada kripto para birimleri ile ilgili yastıkları özel üretim yapan birçok yerde bulabilirsiniz. Popüler ismine göre kripto yastıklar yatak odalarından oturma odalarına, insanların ev ofislerinden iş yerlerine kadar birçok yerde kullanılabiliyor.

Yastıkların yanı sıra kripto paralarla ilgili her türlü sanat eseri de hediye olarak seçilebilir. Bu noktada NFT gibi dijital bir sanat eseri satın alınabileceği gibi, fiziksel tablo, tablo veya defter gibi el işi ürünler de satın alınabilir. Örneğin; Ethereum maksimalist sevgilinize bir ETH temalı yastık alabilir veya bir planlama defteri olmadan yapamayan kripto yatırımcı arkadaşınız için Bitcoin temalı bir defter alabilirsiniz.

Donanım Cüzdanları

Donanım cüzdanları, kripto para birimleriyle ilgilenen biri için en iyi hediyelerden biri olabilir. Çünkü kripto paraya yatırım yaparken özellikle uzun vadeli bir yatırım stratejiniz varsa kripto paralarınızı borsalarda tutmak istemeyebilirsiniz. Bu noktada en iyi seçenek donanım cüzdanları olabilir.

Kripto Para Kitapları

Hediyeyi alan kişi kripto para birimleriyle yeni ilgilenmeye başladıysa, belki de kripto para birimleri hakkında bir kitap hediye etmek en iyi seçenek olabilir. Çünkü her zaman söylediğimiz gibi kripto paraya yatırım yapmak için önce öğrenmeniz, öğrenmek için de okumanız gerekiyor.

Kripto Para Alan Adları

Blockchain alan adları da son zamanlarda çok popüler hale geldi. Daha çok tamamen kişiselleştirilmiş bir hediye gibi düşünülebilir ve dot nft, dot crypto gibi bir dizi uygun uzantı ile oluşturulabilir. Bu nedenle, birine başka hiç kimsenin sahip olmadığı gerçekten benzersiz bir hediye vermek istiyorsanız, bir blockchain alan adı almak isteyebilirsiniz.

Elbette tüm bunlara ek olarak yakınlarınıza kripto para da hediye edebilirsiniz. Bu hediye uzun vadeli bir yatırım seçeneği olarak görülebileceği gibi anında kullanılabilecek bir hediye olarak da görülebilir.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.