Editörden SeçmelerBitcoin HaberleriHaberler

Ünlü Otel Zinciri Bitcoin İle Ödeme Kabul Edecek

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Ünlü otel zinciri Pavilions Hotels & Resorts’un, Asya genel müdürü Scot Toon son yaptığı duyuruda, Pavilions Hotels Müşterilerinin 7 Haziran itibariyle konaklamak için rezervasyon işlemlerinde kripto para kullanmalarına izin verecek. Son dönemlerde zorlu bir süreçten geçen kripto para piyasaları buna benzer yeniliklerle kolayca harcanamayacağını da göstermekte.

Kripto Paralar Her Zaman Var Olacaklar

Pavilons Hotels Asya Genel Müdürü Scot Toon, İngiltere ödeme hizmetleri aracısı Coindirect ile yaptıkları anlaşma ile Başta Bitcoin ve Ethereum olmak üzere 40’tan fazla kripto para birimiyle ödeme alacaklarını açıkladı.

Ayrıca ünlü tatil beldesi Phuket ve Japonya’da da bulunan Niseko’daki taşınmaz mülklerinin de satın alınması için kripto paralar ile ödeme alabileceklerini açıkladı. Tayland merkezli ünlü otel zinciri ilerleyen zamanda mal ve hizmet alanında da satın alımlar için kripto paraları kullanmayı hedefliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Shiba Inu Coin Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Scot Toon açıklamasının devamında; “Kripto paraların, Pavilions Hotels olarak sonsuza kadar var olacağını düşüncesinde olduklarını. Dünya Giderek insanların kripto paraları daha fazla benimseyecekleri bir hale gelecek.  Bu yüzden konaklama ve seyahat alanında bu önemli görevi üstlenmek bizim için mantıklıydı.” Açıklamalarında bulundu.

Kripto para fiyatlarında oluşan ani düşüşlere yatkın olması, kripto paralara olan güveni gündeme taşıyor, fakat fiziki para birimlerinin bu tarz ani değişimlere bağışıklığı olmadığı için Kripto paraların bu süreçten güçlenerek çıkacağını belirtti.

Ayrıca Pavillions’un, Coindirect ortaklığı ile, kullanıcıların hesaplarında kripto para tutabileceğini veya kripto paraları istedikleri zaman fiziki paraya çevirebileceğini belirtti.

İlerde Birçok Konaklama Şirketi Kripto Para Ödemeleri Kabul Edecek
İlerde Birçok Konaklama Şirketi Kripto Para Ödemeleri Kabul Edecek
İlerde Birçok Konaklama Şirketi Kripto Para Ödemeleri Kabul Edecek

Zaman geçtikçe daha fazla insanın Bitcoin’e diğer kripto paraları benimsediğini görmenin heyecan verdiğini açıklayan Scot Toon, gelecek yıllarda kripto paraları ödeme yöntemi olarak kullanacak seyahat ve konaklama şirketlerinin gittikçe artacağını açıkladı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.