Haberler

JPMorgan 1 Trilyon Dolarlık Öngörüyle Metaverse’de Yükseliyor

Wall Street yatırım bankası JPMorgan, Metaverse'e yönelik amaçlarını yeni bir rapor ve bazı büyük tahminlerle ifade eden bir açıklama yaptı.

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

JPMorgan Chase, bu hafta sanal dünyaları ve bankanın onlarda öngördüğü sınırsız fırsatları inceleyen “Metaevrende Fırsatlar” başlıklı bir rapor yayınladı.

Çok uluslu yatırım bankası, irili ufaklı şirketlerin Metaverse’e girdiğini görüyor ve şu anda her yıl sanal ürünlere 54 milyar dolar harcandığını ve bunun müziğe harcanan miktarın neredeyse iki katı olduğunu bildiriyor.

Firma, Metaverse’in her şeyi kapsayacağı ve önümüzdeki birkaç yıl içinde trilyon dolarlık bir pazar haline geleceği konusunda cesur bir tahmin yaptı.

“Metaverse, önümüzdeki yıllarda her sektöre bir şekilde sızacak ve piyasa fırsatının yıllık 1 trilyon doların üzerinde olduğu tahmin ediliyor.”

JPMorgan Metaverse Dünyasına Giriyor

JPMorgan, Metaverse dünyasının büyümesi için kullanıcıların sanal ve fiziksel olmak üzere her iki dünya arasında bağlantı kurmasını sağlayacak “sağlam ve esnek bir finansal ekosistemin” gerekli olduğunu belirtti.

Ödemelere ve finansal altyapıya yaklaşımımız, bu birlikte çalışabilirliğin büyümesine izin verecek” dedi.

Rapor, mevcut oyun dünyalarının nüfus, GSYİH, oyun içi para birimi ve dijital varlıklar gibi küresel ekonomiye paralel unsurlara sahip olduğunu belirtmeye devam etti. Yatırım bankası bunun bir parçası olmak istiyor ve sınır ötesi ödemeler, döviz, finansal varlık yaratma, ticaret ve saklama konusundaki temel yetkinliklerinin Metaverse’de “önemli bir rol” oynayabileceğini belirtiyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.