HaberlerBitcoin HaberleriEditörden Seçmeler

Son Dakika! Twitter, iOS Kullanıcıları İçin Bitcoin (BTC) Bahşiş Özelliği Kullanılacağını Duyurdu!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Daha önce Twitter CEO’su Jack Dorsey tarafından duyurulan Bitcoin ile bahşiş özelliği İOS kullanıcıları için bugün başlıyor. Sosyal medya devi Twitter, bugün yaptığı duyuruda, iOS kullanıcıları için Bitcoin (BTC) bahşiş hizmeti başlatacağını duyurdu. Android kullanıcıları ise bu özelliği yakın zamanda kullanabileceği açıklandı.

Güncellemeyle birlikte, dünyanın dört bir yanındaki Twitter kullanıcıları, Venmo, Cash App veya Bandcamp gibi uygulamalar aracılığıyla birbirlerine para gönderebilecek. Bu özellik kullanıcıların mikro ödeme kanalları oluşturmasına olanak tanıyan Lightning Network tarafından destekleniyor. Twitter bahşiş özelliğini etkinleştirmek için Strike API entegrayonunu gerçekleştirdi.

Twitter buna ek olarak NFT’lerin kimlik doğrulama işlevi görmesini izin veriyor. Böylece kullanıcılar doğrulanmış NFT avatarlarına sahip olabilecekler. Bu özelliğin ne zaman herkese açık hale geleceğiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir Yorum

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.