Analiz

Polygon Fiyat Analizi: MATIC Yükseliş Hazırlığında Mı?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Altcoin’ler, lider kripto para birimi Bitcoin’in yükselişi ile birlikte durağan bir döneme girdi. Bu anlamda popüler kripto para birmi Polygon fiyatı da durağan bir grafik çiziyordu. Analistler, potansiyel parabolik fiyat hareketi beklediği kripto paralar sıralamasında MATIC‘e de yer veriyor. MATIC, yükseliş hazırlığına bir üçgen modeli oluşturarak bir kırmaya çalışmakla beraber kritik destek ve direnç noktaları, yükselişin anahtarı olarak gösteriliyor.

MATIC Grafik Analizi

Popüler kripto para birimi MATIC, yükselen bir üçgen formasyonu oluşturarak artış trendini hızlandırmak adına girişimlerini sürdürüyor. Bu teknik oluşum, ilk yüksek ve düşük salınım arasındaki mesafeyi kırılma noktasına ilave ederek belirlenen %61’lik yükseliş ile MATIC 2.75 dolara kadar tırmanabilir.

Matic Grafik Analizi
Matic Grafik Analizi

Bu fiyat hareketi, mevcut konumdan %80 oranında kazancı ifade etmektedir. Ancak bu rallinin onaylanması adına 1.71 dolarlık seviyenin güçlü bir momentumla aşılması koşulu bulunmaktadır. 1.71 dolar bariyerinin bir destek zemini olarak tekrardan kontrol edilmesi, ikincil bir onay görevi görerek MATIC fiyatı için yeni bir yükseliş trendinin başladığını doğrulayacaktır.

Kripto para piyasası katılımcıları, Polygon boğalarının tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2.75 doları kırma şansına sahip olması için 2.21 dolarda konumlanan direnç noktasının kırılması gerekmektedir. Öte taraftan MATIC fiyatının 1.71 dolar bariyerini aşması için %14’lük bir yükseliş hareket izlemesi planlanıyor. Bu girişimin reddedilmesi durumunda yükselen üçgenin eğim çizgisi 1.21 dolara kadar geri çekilmeler kaydedilebilir. Aşağı yönlü fiyat hareketinin devamında MATIC fiyatı tehlikeli netice olarak lanse edilen 1.01 dolarlık destek noktasına düşebilir.

MATIC Fiyat Performansı

Popüler kripto para MATIC, 1 Ocak 2021 tarihinde 0.017 dolardan işlem görüyordu. Kısa sürede yüzde 294.000 yükseliş kaydeden MATIC, uzmanların artış hareketinin devamını beklediği kripto paralar içinde içeriyor. MATIC, bu yazının kaleme alındığı an itibarıyla 1.46 dolardan alım satım işlemi görüyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.