HaberlerAltcoin Haberleri

Patlamaya Aday, Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) Benzeri Şaka Coinler!

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Hiç kuşkusuz 2021, şaka kripto paraların çok konuşulduğu bir sene oldu. Dogecoin (DOGE) ile başlayan Shiba Inu ile devam eden şaka kripto furyası gün geçtikçe ekosistemine bir yenisini ekliyor. Dogecoin ve Shıba Inu‘nun yaşadığı fiyat artışlarını yakalama 100’ü aşkın şaka coin bulunmakta. Tabi bu kripto paralarda market değeri 10 milyon doları aşmayan birçok şaka coin bulunuyor. Anlayacağınız henüz kendini gösterememiş DOGE ve SHIB benzeri birçok şaka coin olduğunu söyleyebiliriz. Bu şaka coinlerden başlıcalarını sizler için derledik.

Shiba Inu (SHIB) Benzeri Coinler

Dogecoin ve Shiba Inu dışında markette 100’ü aşkın şaka kripto para birimi bulunuyor. CoinNewsTR olarak bunların başında gelen 2 tanesini ele alabiliriz. Belirteceğimiz bu projelere erken dönem yatırım fırsatını kaçırmış olabilirsiniz. Fakat bu, fiyatın birkaç ay sonra 10 hatta 100 katına çıkmayacağı anlamını taşımıyor. Dogecoin ve Shiba Inu  sizin sepetinize Nisan ayında girmediyse artık geç kalmış kabul edilirsiniz. Fakat bu şaka coin alternatifleri için henüz geç kalınmış değil.

Dogelon Mars (ELON)

Ethereum ağında basılmış ERC-20 token’ı olan Dogelon Mars, CMC verilerine göre 200 bine yakın kişi bu altcoini takibine almış. Toplam arzı 1 katrilyon olan Dogelon Mars, yazı hazırlandığı sırada 0.000000653 dolardan işlem görüyor. DOGE ve SHIB coini arkasından gelen Dogelon Mars, piyasa değerine göre en büyük 3’üncü şaka coini durumda.  Son 24 saatte %64 değerlenen ve günlük hacmi neredeyse ikiye katlanan ELON,  hala 5 sıfırlı günlere dönme potansiyeli bulunuyor görebilir. Toplam arz aklınızı karıştırmasın Shiba Inu (SHIB) benzer şekilde Dogelon Mars (ELON)’da arzının yarısını Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’e gönderdi. Yani dolaşımdaki arzı 500 trilyon olarak düşünebilirsiniz.

MonaCoin (MONA)

Dogelon Mars’tan sonra en büyük 4’üncü şaka kripto para birimi olan Monacoin (MONA), oldukça düşük diyebileceğimiz sadece 105 milyon adet arzı bulunuyor. Çünkü Monacoin sadece bir şaka coin değil. Aynı zamanda farklı projeleri de olan az sayıda şaka kripto para birimlerinden biridir. Güncel piyasa değeri 100 milyon dolar seviyesine gelen  MonaCoin (MONA) yazı hazırlandığı sırada 1,43 dolardan alıcı buluyor. MONA, kripto para borsalarında listeleme haberlerini takip ederek günlük kazançlar elde edebilirsiniz.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.