HaberlerBitcoin Haberleri

Aylar Sonra Bir İlk: Bitcoin (BTC) 64.000 Doları Geçti! Yeni Rekor Mu Geliyor?

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

 

Ekim ayı ile birlikte başlayan Bitcoin (BTC) yükleselişi devam ediyor.  Son zamanlarda yaşanan Tether davası ve ETF haberi ve birçok gelişme bu yükselişe etki etti. Her gelişme sonrası yeni bir artış başlata Bitcoin, aylar sonra ilk defa  64.000 dolar seviyesini geçti. BTC, 14 Nisan tarihinde ATH seviyesi olan 64.854 doları görmüştü.

Bitcoin’de (BTC) Rekor Mu Geliyor?

Kripto para piyasası, uzun bir süre sonra pozitif geçen bir ayın sonlarına doğru lider kripto para biriminin rekora koşuşuna şahit oluyor. Çin yasakları, Elon Musk manipülasyonları ve çevresel kaygılar, BTC fiyatının önemli bir düşüş yaşamasına sebep olmuştu. Bitcoin (BTC) yazı hazırlandığı sırada CMC verilerine göre 64.054 dolardan işlem görüyor. BTC Fiyatının  64.854 doları geçmesi durumunda yeni ATH gelmiş olacak.

Btcusdt
Btcusdt

Özellikle son düşüşte 40.000 dolarlı fiyattan çok fazla balina ve kurumsal yatırımcı alım yaptı. El Salvador’un Bitcoin kabulüyle birlikte çakılan fiyat nihayet 39.000 dolara iğne atarak yükselişe geçti. Haftalardır fiyat yükselişi devam ediyor. SEC tarafından verilen ETF onayı bu fiyat hareketinin arkasındaki en büyük katalizör olarak kabul ediliyor.

Ünlü analistler birkaç haftadır yaşanan fiyat hareketlerinin içeriden bilgi alan yatırımcıların ETF onay beklentisiyle açıklıyordu. Beklentiler gerçek çıktı ve bugün ilk Bitcoin Vadeli ETF nihayet New York borsasında listelendi. Daha da önemlisi karar beklenen başvuruların da SEC tarafından onaylanacağı konuşuluyor. Borsalarda ne kadar fazla ETF olursa kurumsal yatırımcıların kripto para ekosistemine o kadar sıcak para sokmasıyla birlikte BTC fiyatlarında artışlar bekleniyor.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.