HaberlerAltcoin Haberleri

Cardano Yeniden Ayağa Kalkmaya Çalışıyor

Bizi Google News'ten Takip Etmek İçin Abone Ol 

Cardano yeniden ayağa kalkmaya çalışıyor. Ethereum’un en büyük rakibi olarak gösterilen 2 Eylül’de de değerinde ki artışla en yüksek ivmeyi yakalayan Cardano’da malesef 2 aylık bir düşüş yaşanıyor. Bu konuda yatırımcılarını fazlasıyla üzen ADA grafiğini izlediğiniz de bazı umut verici gelişmeler yaşandı. Grafik tablosunda teknik göstergelere göre uzun zamandır değer kaybeden ADA sanırım yeniden toparlanacak gibi.

Cardano 2 Eylülde tüm zamanların en büyük çıkışını yakalayarak 3.10$‘dan işlem görmeye başlamışken düşüş ivmesi alarak değerinde %42 gibi büyük bir oranda kayıp yaşadı. Düşüş ivmesi ile birlikte tüm kripto para borsalarında birimler yeniden yükselişe geçerken Cardano’da ki bu harekette göze çarpıyor. Ancak her kadar ADA yatırım yapanlarda moral bozucu bir işlem görse de teknik analize baktığımızda iki yükseliş sinyali aktif hale geldiğinde işler düzelmeye başlayacak.

Cardano (ADA) yeniden yükseliş trendi yakalayacak gibi

Kripto para birimlerinde süre gelen alışkanlık bir kripto para biriminin dibi gördükten sonra dönüş şeklinin çanak olduğunu biliyoruz. Aynı zamanda ise Cardano (ADA) grafiğe göre son yatay çizgiye ufak bir dokunuş ile yükselişe geçilebilecek üçlü bir dönüş kurulumu oluşturmuşa benziyor. Bu formlara baktığımız da ise 1.73 – 1.87 bandından yükseliş trendini tetikleyebileceği de aşikar.

Cardano Yeniden Ayağa Kalkmaya Çalışıyor
Cardano Yeniden Ayağa Kalkmaya Çalışıyor

Bu sebepten dolayı ADA değeri yine görmüş olduğu en yüksek değer olan 3.10$ bandına yavaş yavaş tımanış yapsada bozulan moralleri yeniden düzeltebilir. Ama tüm bunların yanında 2.30 ila 2.53$ direnci de burda çok önemli bir konum, yatırım yaparken bu direnç seviyelerine de dikkat etmelisiniz.

DİKKAT : 

Son görünüme alternatif olarak Cardano fiyatında 1,73 ila 1,87 dolarlık talep bölgesinde bir kırılma, ADA için düşüş görünümüne işaret edecek. 1,73$’ın altında bir günlük kapanışın yükselişi geçersiz kılma ihtimali var. Bu hareket, aynı zamanda, 1,58 $ seviyesindeki diğer bir destek seviyesine başka bir düşüş olasılığını da artıracak.

Son dakika Kripto para gelişmelerinden anında haberdar olmak için  TwitterTelegram , İnstagram hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı

Reklam Engelleyici Algılandı

Sitemiz zaten tamamen ücretsizdir. Bizlere destek olmak için lütfen reklam engelleyici kapatın.